Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Stora Lundby
ALLA BILDER
Nynäshamn Stora Lundby Stockholm 39 ha 35 000 000 KR

Exklusivt och anrikt familjegods

Med ett magnifikt läge mitt emellan Stockholm och Nynäshamn ligger Stora Lundby gård - en ofantligt vacker herrgård med en rik historia som sträcker sig ända bak till 1532 samt en totalareal om 39 hektar. En härligt lummig park om cirka fyra hektar omger gårdscentrat, inhägnad av ett vackert gjutjärnsstaket. Gedigna, automatiska smidesgrindar öppnar upp mot en allé som leder dig raka vägen fram till den ståtliga mangårdsbyggnaden.

Den klassiskt symmetriska mangårdsbyggnaden dekoreras av gröna fönsterbågar och en entrédörr i massivt trä som vackert kontrasterar den vitputsade fasaden. Bostaden om cirka 500 kvadratmeter erbjuder elva rum och kök i en behaglig och ljus planlösning. Entréplanets sällskapsutrymmen pryds av bland annat en öppen spis, pardörrar med fönsterglas och spröjs, takrosett och mönstrad stavparkett som minner om byggnadens historia. Uppdateringar som ett kvalitativt kök, vattenburen golvvärme, plejdssystem i hela huset, en biograf i världsklass och en källare med bl a gym samt separat lägenhet skapar ett utomordentligt, representativt och fullbordat hem i genomgående mycket gott skick.

Intill mangårdsbyggnaden finner du ett poolområde med spabad, vinterträdgård och ljuvliga grönytor i eftertraktat sydvästläge. Längre in på fastigheten står det välskötta stallet från 2014. Här finns fyra boxar samt ligghallar och intill stallet finns en belyst ridbana om 40 x 20 meter. Vidare finns en nyrenoverad och uppvärmd verkstad, garage och bilhall samt växthus, lusthus och vagnslider på fastigheten.

En unik möjlighet att överta ett exklusivt familjegods ca 4 mil söder om Stockholm. Endast privata visningar. Vänligen fyll i en intresseanmälan som ligger under dokument för vidare information.

LÄS MER
FAKTA

Område: Stockholm

Adress: Stora Lundby

Antal rum: 11

Boarea: 337 kvm

Biarea: 169 kvm

Tomtarea: 39 ha

Pris/bud: 35 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Stockholm

Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas