Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
1850-tals gård med lummig park
ALLA BILDER
Nyköping 1850-tals gård med lummig park Sörmland 8965 kvm

1850-tals gård med lummig park

Mycket välbelägen gård från ca 1850 med natursköna omgivningar i avskild miljö. Fastigheten innehar en 8 695 kvm stor och vackert grönskande parktomt med flera uteplatser i olika väderstreck som erbjuder fantastisk utsikt över böljande åkrar och skog.

En privat grusväg leder upp till fastighetens huvudbyggnad i genuin 1800-tals anda. Med symmetrisk arkitektur, spröjsade fönster och dekorativ entré känns husets historia konstant närvarande. Interiört är byggnadens 360 kvadratmeter väl fördelade på nio rum och kök i två våningsplan samt vind. Även här gör sig historien påmind genom sex ståtliga kakelugnar och tre öppna spisar, väggmålningar, detaljerade lister och fina spegeldörrar. En stor välkomnande hall binder samman de två våningsplanen via en praktfull trappa, och planlösningen är välbalanserad med sällskapsrum på entréplan och sovrum på övre plan.

Nära husets sydvästra gavel ligger poolområdet med intilliggande utekök och pergola. Huset förlängs även av en altan med kvällssol och trappa ned till en egen boulebana. På fastigheten finns även verkstad, orangeri, en magnifik vinkällare samt två gästhus. I ett av gästhusen kan både du och gästerna njuta i relaxavdelningen med bastu.

Egendomen ligger rofyllt, enskilt och privat samtidigt endast 10 minuter in till Nyköping och drygt 50 minuter till Stockholm.
Vänligen maila eller ring för bokning av visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Adress: 1850-tals gård med lummig park

Antal rum: 9

Boarea: 360 kvm

Tomtarea: 8965 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Sörmland

Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer