Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Bergsvikssjövägen 51
ALLA BILDER
Norrtälje Bergsvikssjövägen 51 Vätö 3422 kvm 2 495 000 KR

Fantastisk möjlighet att skapa din egen, sjönära skärgårdsdröm!

Möjlighet att skapa din egen skärgårdsdröm på denna härliga tomt med bygglov om 160 kvm färdigt och klart. Tillgång till båtplats vid brygga endast ett stenkast från tomten. Vatten från egen borrad brunn med mycket god kvalitet och fiber vid tomtgränsen.

Magiskt vackra områden för sköna promenader, badplatser, kohagar, mängder av vilda blommor och ett djurliv utöver det vanliga. Skogarna är fulla av svamp och bär och i viken finns gott om abborre. I Bergsvik säljer några av grannarna egen honung till förbipasserade. Och på vägen hit passerar du ett fint stall där det går hästar i hagarna.

Vätö har en alldeles egen livsmedelsbutik, Tempo, som ligger en kort cykeltur bort. Här finns också Vätö självplock där du plockar solmogna jordgubbar under tidig sommar, och hallon senare på säsongen. Linnéas Lada säljer mängder av mysiga prylar som man bara måste köpa och gillar du loppisar har du kommit rätt. I Lanthandeln, som är öppen på sommaren, köper du egenodlad potatis, lök, morötter, ägg och annat gott.

Vätö är en ort med många aktiviteter. Traditionellt Midsommarfirande anordnas varje år, fisketävlingar, danskvällar i Folkets Hus och andra trevligheter för den som vill.

Vätöborna har en egen Facebook-grupp där de säljer och köper saker, och givetvis hjäper grannar varandra med allt som tänkas kan. På ön finns också en restaurang och ett bageri.

Du tar dig hit från Stockholm med bil på lite över en timme, om du inte stannar och handlar på Flygfyren i Norrtälje förstås, då tar det lite längre tid för Flygfyren är Sveriges största och mest välsorterade Ica-butik. Vätö har broförbindelse så du åker obehindrat hit, när du vill. Har du inte egen bil fungerar det utmärkt att åka kommunalt med buss från Norrtälje.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vätö

Adress: Bergsvikssjövägen 51

Fastighetsbeteckning: Bergsvik 2:63

Tomtarea: 3422 kvm

Pris/bud: 2 495 000 KR

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Vätö

Christina Björkholmen

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Efter över 30 år som fastighetsmäklare har Christina, utöver en gedigen erfarenhet och ett stort kontaktnät, fått en uppriktig förståelse för att bostadsaffären ofta är kundens livs viktigaste affär. Christinas främsta egenskaper är att hon är lugn, kunnig och personligt engagerad i varje försäljning. Målet är ett långsiktigt samarbete med återkommande och nöjda kunder. Varje dag, i varje överlåtelse.

Hon har varit verksam i Stockholm med omnejd som fastighetsmäklare sedan 1991 och har byggt upp ett gediget kontaktnät och en mycket stor lokalkännedom och yrkeskunskap. Nu verksam på Residence Christie´s sedan 2022.

Det var ett självklart val att anlita Christina återigen för min bostadsförsäljning. Hon är kunnig, hon ser viktiga detaljer och uppdaterar och återkopplar löpande. Hon jobbar stenhårt för att alla ska bli nöjda med resultatet. Blir garanterat fler samarbeten framöver!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer