Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Kaprifolvägen 8
ALLA BILDER
Finspång Kaprifolvägen 8 Östergötland 1447 kvm 7 950 000 KR

Elegant arkitektritad villa med sjöutsikt

Arkitektritad villa med ett förstklassigt läge vid sjön Gron och dess stilla omgivningar. Detta spektakulära boende är omsorgsfullt utformat med terrasser i olika väderstreck som gör det möjligt att dra nytta av dygnets alla soltimmar. Här kan du slå dig ned och njuta av den fridfulla atmosfären medan du blickar ut över sjön som blir en naturlig förlängning av den egna trädgården.

Villan erbjuder totalt 298 kvadratmeter med en genomgående unik och högkvalitativ design. Med ryggåstak och stora fönsterpartier som sprider ett rikligt ljus över det vackra granitgolvet blir vardagsrummet en enastående plats för representation. Överallt är naturen och vattnet närvarande utanför fönstren. Kök och sällskapsrum, såväl som master bedroom, återfinns på entréplanet, medan resterande fyra sovrum, ett allrum med öppen spis samt en stor bastu är beläget en trappa ned i souterrängplanet.

Intill villan står ett fristående garage som rymmer både bil och säker förvaring av diverse ägodelar. Pendling till Norrköping är smidig med både bil och buss, där tågförbindelser snabbt tar dig till Stockholm och flera internationella flygplatser.

Välkommen till Kaprifolvägen 8!

LÄS MER
FAKTA

Område: Östergötland

Adress: Kaprifolvägen 8

Antal rum: 7

Boarea: 252 kvm

Biarea: 46 kvm

Tomtarea: 1447 kvm

Pris/bud: 7 950 000 KR

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Östergötland

Thomas Swenson

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas