Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Sätra Brunn 106 Förskolan
ALLA BILDER
Sala Sätra Brunn 106 Förskolan 25 min norr om Västerås 0.4254 ha

Toppmodern förskola i historisk och rofylld miljö

I utkanten av den pittoreska byn återfinns Sätra Brunns förskola, vilken nu går att förvärvas separat från övriga fastigheter tillhörande Sätra Brunn Hälsobrunn AB. Förskolan om ca 850 kvadratmeter erbjuder ca 50 platser. Byggnaden ligger, i en välvårdad utemiljö mot söder, inbäddad av den skyddande park som präglar Sätra Brunns by. Idag drivs här en populär förskola med ett generöst upptagningsområde, vilket säkerställer verksamhetsunderlaget. Dessutom finns ett fördelaktigt 25-årigt avtal med kommunen.
Nuvarande ägare av dagens förskola tog över Sätra Brunn 2002 med en vision om att bevara den karaktäristiska miljön och samtidigt utveckla området och dess redan befintlig verksamhet. Idag är Sätra Brunn i huvudsak ett diversifierad företagande som bedrivs inom hotell och restaurang, konferens, badhus med spa, förskola samt vattenproduktion på flaska. Hotell och spa samt förskola avyttras nu, som separata fastigheter, för möjligheten till en mer fokuserad verksamhetsutveckling. Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill äga och förvalta en privat samhällsfastighet, i enastående och historisk miljö

LÄS MER
FAKTA

Område: 25 min norr om Västerås

Adress: Sätra Brunn 106 Förskolan

Boarea: 854 kvm

Tomtarea: 0.4254 ha

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

25 min norr om Västerås

Martin Sundström

Martin Sundström

Ansvarig mäklare

När Martin blev färdig agronom år 2000, valde han att direkt komplettera med en examen till fastighetsmäklare. Han summerar nu drygt 20 år med olika arbeten inom fastighetsförmedling, ekonomirådgivning och även finansiering av jord och skog. Resultatet är att Martin idag är en toppmäklare som är erfaren, lyhörd och kan driva komplexa processer. Han hanterar alla steg i en försäljning och ser till att både säljare och köpare blir nöjda.
Parallellt med arbetet som mäklare på Residence driver han även en större skogsgård med flera olika verksamheter. Då gården varit i släkten sedan 1700-talet är Martin väl förtrogen med ansvaret och känslan att förvalta något till nästa generation.

Martin bor idag med familjen utanför Linköping och har gården på det Småländska höglandet. Med fötterna både i den östgötska myllan och den småländska skogen är Östergötland och Småland Martins expertområden, men han åtar sig gärna uppdrag i de kringliggande landskapen. Martin har även kunskap om bostäder och fritidshus i skärgården. Varmt välkommen att höra av dig till en av våra duktiga mäklare med allt från värdering till rådgivning!

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Martin Sundström

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas