Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Grindstigen 2
ALLA BILDER
Lidingö Grindstigen 2 214 kvm 18 500 000 KR

Exklusiv våning med egen altan om 60 kvm med utsökt panoramavy över Stockholms inlopp.

Paradvåning med sjöutsikt och egen terrass om 60 kvm

Välkommen till en drömvåning vid Lidingös södra strandlinje - en verklig pärla, nyligen vackert renoverad, med panoramautsikt över Stockholms inlopp. Rymliga sällskapsrum sträcker sig mot vattnet, var och ett med tillgång till den 60 kvadratmeter stora terrassen, kompletterad av ett trevligt orangeri. Utsikten över vattnet in mot Stockholm är verkligen spektakulär.
Denna exklusiva våning genomsyras av tidlös elegans med högt i tak och vackra parkettgolv i fiskbensmönster. Det nyligen renoverade köket har moderna bekvämligheter inklusive golvvärme, förstklassig carraramarmor och snickerier av massivt trä.

Master Bedroom erbjuder generösa ytor med franska balkonger, som släpper in ljus och vacker utsikt, samt ett en-suite badrum. 2-3 extra sovrum och badrum erbjuder gott om plats för familj och gäster. Vackra eldstäder i sällskapsrum och kök ger extra charm och känsla av hemtrevnad.

En underbar våning belägen i en vacker fastighet från 1915, utrustad med modern bergvärme, omgiven av en vidsträckt 4500 kvadratmeter gemensam trädgård. Fastigheten är belägen med absolut närhet till Stockholm med fördelarna det erbjuder. Området ger möjligheter till friluftsliv, inklusive båthamnar, tennisbanor och natursköna Långängen.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Grindstigen 2

Antal rum: 7

Boarea: 214 kvm

Månadsavgift: 6900 KR/Månad

Pris/bud: 18 500 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas