Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Grindstigen 2
ALLA BILDER
Lidingö Grindstigen 2 214 kvm 19 500 000 KR

Exklusiv våning med egen altan om 60 kvm med utsökt panoramavy över Stockholms inlopp.

Nyrenoverad våning invid Lidingös södra strandlinje med panoramavy över Stockholms inlopp. Generösa sällskapsrum i fil mot vattnet samtliga med utgång till den generösa altanen om ca 60 kvm med orangeri. Här erbjuds en oslagbar sjöutsikt. Mycket vacker våning med högt i tak och fina parkettgolv i fiskbensmönster. Eldstäder i sällskapsrum och kök. Nytt kök med värmeslingor i golv, carraramarmor och snickerier i massivt trä. Rymligt Master Bedroom med franska balkonger och badrum en-suite samt platsbyggd förvaring. Ytterligare 2-3 sovrum och badrum.

Våningen är belägen i en charmig fastighet anno 1915 med bergvärme och stor trädgård om ca 4500 kvm. Perfekt läge på Lidingö med absolut närhet till Stockholm. I närheten finns ett rikt friluftsliv med båthamnar, tennisbana och Långängens naturområde. På vintern har du ett par minuter till slalombacken vid Ekholmsnäs, skridskoisar på Kottlasjön och vackra skidspår på Långängen. Ett modernt och bekvämt livsstilsboende med ett soligt läge 1med utsikt över vattnet.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Grindstigen 2

Antal rum: 7

Boarea: 214 kvm

Månadsavgift: 11500 KR/Månad

Pris/bud: 19 500 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer