Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Upplandsgatan 85A
ALLA BILDER
Stockholm Upplandsgatan 85A Vasastan 60 kvm 9 750 000 KR

Nyrenoverad etagelägenhet i skuldfri förening

Endast privata visningar. Vänligen kontakta mäklaren. Hjärtligt välkommen till en unik etagelägenhet med totalyta om 131 kvm i hjärtat av attraktiva Vasastaden. Denna gamla butikslokal har renoverats med kvalitet in i minsta detalj och formar nu en exklusiv bostad där byggnadens äldre charm kombineras med modern bekvämlighet på ett optimalt sätt.

Entréplanets sällskapsrum imponerar med en takhöjd om över tre och en halv meter där också ett vackert valvfönster bidrar med ett behagligt ljus. Intill är det nyrenoverade köket med vitvaror från Smeg och i motsatt riktning finns ett sovrum med pardörrar som öppnar upp till den fina innergården.

Bostadens privata avdelning är belägen en trappa ned. Samtliga rum är ljusa och luftiga tack vare de vitputsade väggarna och smart spotlightbelysning. Här finns ett mysigt allrum och två sovrum, varav ett med en väl tilltagen walk-in closet. WC och tvättavdelning kompletteras med ett separat duschrum där en luxuös bastu erbjuder njutning och avkopplande stunder. Dessa, liksom badrummet på entréplanet, har samma höga standard som resten av bostaden.

Denna exceptionella lägenhet tillhör en skuldfri förening med ett perfekt läge i Vasastaden. Odenplan ligger runt hörnet och hela centrala Stockholm är inom gångavstånd från byggnadens port.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Upplandsgatan 85A

Antal rum: 5

Boarea: 60 kvm

Biarea: 71 kvm

Månadsavgift: 5660 KR/Månad

Pris/bud: 9 750 000 KR

Planritningar

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Vasastan

Vasastaden är en stadsdel i Stockholms innerstad som fick sitt namn under 1890-talet efter Vasagatan som invigdes år 1885 med Gustav Vasa som inspirationskälla. Sitt officiella namn fick Vasastaden inte förrän 1926. En av Vasastadens mest kända byggnader är Stadsbiblioteket som öppnades år 1928 och rymmer 40 000 olika böcker. En annan välkänd byggnad är Gustaf Vasa kyrka som ritades av Agi Lindegrens, som i vanliga fall ritade slott, vilket kan förklara den 60 meter höga kupolen.

Christina Björkholmen

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Efter över 30 år som fastighetsmäklare har Christina, utöver en gedigen erfarenhet och ett stort kontaktnät, fått en uppriktig förståelse för att bostadsaffären ofta är kundens livs viktigaste affär. Christinas främsta egenskaper är att hon är lugn, kunnig och personligt engagerad i varje försäljning. Målet är ett långsiktigt samarbete med återkommande och nöjda kunder. Varje dag, i varje överlåtelse.

Hon har varit verksam i Stockholm med omnejd som fastighetsmäklare sedan 1991 och har byggt upp ett gediget kontaktnät och en mycket stor lokalkännedom och yrkeskunskap. Nu verksam på Residence Christie´s sedan 2022.

Det var ett självklart val att anlita Christina återigen för min bostadsförsäljning. Hon är kunnig, hon ser viktiga detaljer och uppdaterar och återkopplar löpande. Hon jobbar stenhårt för att alla ska bli nöjda med resultatet. Blir garanterat fler samarbeten framöver!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas