Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stianderödsvägen 260
ALLA BILDER
Kristianstad Stianderödsvägen 260 26.4214 ha 6 500 000 KR

Skogsfastighet med goda jaktmarker och stor potential

På natursköna Linderödsåsen, mellan Maltesholm och Borrestad, ligger denna jaktvänliga skogsgård. I det förtjusande skånska skogslandskapet anländer du till ett välutformat gårdscentra som kan renoveras upp för att behålla den ursprungliga charmen, alternativt rivas för att lämna plats åt ett högkvalitativt nybygge. El och fiber är redan förberett på fastigheten.

Den egna marken om cirka 30 hektar omger gårdscentrat, med två anslutande skiften en kort bit bort i sydvästlig riktning. Markerna är ypperliga för pyrschjakt på rådjur, dovvilt och vildsvin, med en vacker kombination av gläntor och öppna lövskogar tillsammans med tätvuxen gran. Fastighetens produktiva skogsmark utgör idag cirka 20 hektar, vilket kan utökas genom plantering av inägor. Virkesförråd uppgår till cirka 3 200 m³sk, inklusive årets tillväxt.

Här finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel på markens utformning. Allt från högproduktiv skogsodling med hybridasp och poppel, eller fortsatt utveckling för viltets bästa med anläggning av våtmarker och viltplanteringar är möjligt.

Varmt välkommen till Stianderöd!

LÄS MER
FAKTA

Adress: Stianderödsvägen 260

Boarea: 75 kvm

Tomtarea: 26.4214 ha

Pris/bud: 6 500 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Bra jobbat att lösa komplexiteten!! Du gjorde det hela till en fest. Tror och hoppas vi ses snart igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer