Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Söderbyvägen 54B
ALLA BILDER
Haninge Söderbyvägen 54B Stockholm 7.466 ha 40 000 000 KR

Exklusiv hästgård i toppskick

En mycket exklusiv och påkostad hästgård i perfekt skick där minsta detalj utstrålar perfektion. Du viker av från Söderbyvägen för att inom kort anlända till en välkomstrundel framför den toppmoderna mangårdsbyggnaden, ståtligt placerad mitt i ett väl samlat gårdscentra. Ett utsökt enplanshus om cirka 300 kvm som uppgraderats och byggts ut under senare år för att erbjuda ett fulländat boende. Komfort och lyx är husets ledord med dess stora umgängesytor, generösa fönsterpartier samt kvalitativa material och sobra färgsättning som följer en röd tråd genom samtliga rum.

Bostadshusets utbyggnad blev klar 2022 där bland annat inomhuspool och träningsrum ligger i direkt anslutning till den enastående uteplatsen om cirka 250 kvm. Här finns utomhuspool, växthus, boulebana och platser att slå sig ner för att njuta av utsikten mot hästarna som rofyllt betar i hagarna intill.

Det eleganta stallet har sex rymliga boxar, foderkammare, maskinhall och invid finns lösdriftsstall för fyra hästar byggt 2022. Tre grushagar följs av en uteridbana i toppklass och allt är utrustat med ett säkert övervakningssystem och påkostad belysning. På motsatt sida av gårdscentrat står ett dubbelgarage med gästhus för flera övernattande gäster, fullt utrustat med pentry och badrum.

Ett mer idylliskt läge för en hästgård är svårt att få. Tre vinterhagar och tre sommarhagar i otroligt natursköna omgivningar där den egna marken kantas av både skyddande skogsdungar och vackra öppna fält. Belägen cirka 25 minuter söder om Stockholm och en kort biltur från havet erbjuder denna högklassiga hästgård allt och lite till. Välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Stockholm

Adress: Söderbyvägen 54B

Antal rum: 8

Boarea: 316 kvm

Tomtarea: 7.466 ha

Pris/bud: 40 000 000 KR

Planritningar

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Stockholm

Christina Björkholmen

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Efter över 30 år som fastighetsmäklare har Christina, utöver en gedigen erfarenhet och ett stort kontaktnät, fått en uppriktig förståelse för att bostadsaffären ofta är kundens livs viktigaste affär. Christinas främsta egenskaper är att hon är lugn, kunnig och personligt engagerad i varje försäljning. Målet är ett långsiktigt samarbete med återkommande och nöjda kunder. Varje dag, i varje överlåtelse.

Hon har varit verksam i Stockholm med omnejd som fastighetsmäklare sedan 1991 och har byggt upp ett gediget kontaktnät och en mycket stor lokalkännedom och yrkeskunskap. Nu verksam på Residence Christie´s sedan 2022.

Det var ett självklart val att anlita Christina återigen för min bostadsförsäljning. Hon är kunnig, hon ser viktiga detaljer och uppdaterar och återkopplar löpande. Hon jobbar stenhårt för att alla ska bli nöjda med resultatet. Blir garanterat fler samarbeten framöver!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer