Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Rickebasta Johanneslund 51
ALLA BILDER
Knivsta Rickebasta Johanneslund 51 12.654 ha 39 750 000 KR

Välutrustad hästgård med fullstort ridhus och huvudbyggnad om 535 kvm

Rickebasta är en toppmodern hästgård om 13 ha med extra allt, endast 45 min norr om Stockholms city. Högt och mycket trevlig belägen mangårdsbyggnad med 10 rum och två kök om 535 kvm. Huset byggdes 2019 och erbjuder all komfort man kan önska samt perfekt utsikt över hela gården. Utöver mangårdsbyggnaden finns ytterligare 6 bostäder som kan hyras ut eller användas av personal.

Gården har ett fullt modernt ridhus från 2019 med innermått 60x22 m. I förlängningen på ridhuset finns det ett stall med fem boxar och en trappa upp till en fullt utrustad lounge med kök samt fyra gästrum och flera badrum. Gården har ytterligare ett fullutrustat stall med åtta boxar samt ett rum som kan användas som lägenhet eller butik. Vidare finns flera uteboxar, 55 olika hagar, flera ridbanor och en stor parkeringsplats som lämpar sig väl vid eventuella träningar och tävlingar. Goda ekonomi med hyresintäkter på 85 000 kr/mån. Här erbjuds chansen att förvärva en komplett hästgård i bästa skick där allt är byggt efter 2016, belägen nära både Arlanda, Stockholm och Uppsala.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Rickebasta Johanneslund 51

Tomtarea: 12.654 ha

Pris/bud: 39 750 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Välkommen att kontakta oss

Jan Tivenius
Ansvarig mäklare

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit ...

Kontakta mig
Henric Falkenberg
Reg. Fastighetsmäklare

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas