Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Hyltingeö Lövlund
ALLA BILDER
Flen Hyltingeö Lövlund Sörmland 4.3125 ha 14 900 000 KR

Sjötomt i sydväst med tre bostadshus

Med vacker utsikt över Gölsjöns glimrande vatten och omgivet av Båven ligger Hyltingeö Lövlund. I en avlägsen och fridfull miljö är gården högt placerad i ett perfekt sydvästläge med tomt ända ned till vattenbrynet. Här fortsätter en flytbrygga ut i sjön där du kan ta ett svalkande dopp eller en avkopplande tur med jollen.

På fastigheten står tre boningshus om totalt cirka 1 000 kvm som är uppförda mellan 2006-2013. I dagsläget innefattar bostäderna tillsammans hela 17 sovrum, vilket gör fastigheten utmärkt som generationsboende, för uthyrning eller för den stora familjen. Huvudhuset står centralt på gården och omringas av väl tilltagna uteplatser i det ljuvliga sydvästläget som blickar ut över tomten ned mot vattnet. Huset är smakfullt uppfört med en klassisk och stilig interiör. Tack vare dubbel takhöjd med fönster i två våningar får sällskapsytorna ett enastående ljus, och den ståtliga spiraltrappan blir en elegant utsmyckning.

Gården erbjuder 4,3 hektar mark med hagar, ängar och skog. Ett stall med två boxar ligger i anslutning till betesmarken om cirka 1 hektar där hästarna kan ströva fritt i inhägnaden. Vidare finns även hönshus, vedförråd samt lekstuga på fastigheten. Överallt är sjön närvarande och den omkringliggande naturen skapar en lugn och skyddad boendemiljö.

Hyltingeö Lövlund erbjuder en charmig rural idyll med boende av hög kvalitet. Fastigheten ligger cirka 9 mil sydväst om Stockholm, mellan tätorterna Sparreholm och Stjärnhov, med smidig anslutning till landsväg 57 som leder vidare till både E4 och E20.

Endast privata visningar. Vänligen maila eller ring för bokning av visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Adress: Hyltingeö Lövlund

Antal rum: 23

Boarea: 1000 kvm

Tomtarea: 4.3125 ha

Pris/bud: 14 900 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Sörmland

Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas