Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Hagkroken 10
ALLA BILDER
Lidingö Hagkroken 10 1350 kvm 45 000 000 KR

Unikt tillfälle att förvärva en av de eftertraktade byggmästarvillorna längs Islingevikens kustband på Lidingö. Denna gedigna familjevilla, ritad 1976 av Wikfors Arkitektkontor på uppdrag av byggmästarefirman Folke Ericsson, har en totalyta på 444 kvm och har aldrig varit ute på den öppna marknaden. Villan, belägen på den bästa tomten avstyckad från Villa Constantia, är en fin representant för 1970-talets arkitektur. Insynsskyddad och med omedelbar närhet till vatten, erbjuder den bländande utsikt över Lidingöbron och Islingeviken. Bygglov för fasadförändring finns för att förädla Hagkroken 10.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Hagkroken 10

Antal rum: 10

Boarea: 209 kvm

Biarea: 235 kvm

Tomtarea: 1350 kvm

Pris/bud: 45 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas