Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Smeviken 38
ALLA BILDER
Tanum Smeviken 38 24.4637 ha 8 950 000 KR

Unika möjligheter vid Södra Bullaresjön

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna mångsidiga fastighet med oslagbart sjöläge invid södra Bullaresjön. Här erbjuds en unik möjlighet att förverkliga din vision och skapa en verksamhet samt boende av högsta klass. Denna funktionella byggnad ger både yta och funktionen för flertalet verksamheter. Oavsett om du drömmer om att driva hotellverksamhet, campinganläggning, hästgård eller någon form av produktion.

Huvudbyggnaden omfattar över 1600 kvm i tre plan och ger stor flexibilitet att anpassa efter just dina behov. Övre våningarna kan användas som bostad, konferens, personalutrymmen eller en ypperlig grund till flertalet lägenheter och korttidsboenden. En del av övre plan är idag inrett och renoverat med stort fullutrustat kök och ett vardagsrum med mysig täljstenskamin. Allt med en slående utsikt över sjön.
Det nedre våningsplanet erbjuder anpassningsbara ekonomiytor med flertalet portar och ingångar för enkel uppdelning och tillgänglighet.

Intill huvudbyggnaden finns ett rymligt stall och maskinhall. Dessa byggnader ger dig alla möjligheter till hästar eller annan önskad djurhållning.

För dig som vill ta vara på sjön finns en gjuten pir och båthus med gott om plats för flera båtar. Till fastigheten hör även fiskerätt till de erkänt goda fiskevattnen. Vid strandkanten finns även en badbrygga för den som önskar ett bad.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Smeviken 38

Antal rum: 13

Boarea: 860 kvm

Biarea: 750 kvm

Tomtarea: 24.4637 ha

Pris/bud: 8 950 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Välkommen att kontakta oss

Jonas Martinsson
Ansvarig mäklare

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket ...

Kontakta mig
William Wirtberg
Reg. Fastighetsmäklare

William Wirtberg

Med utbildning som ekonom och flerårig erfarenhet som fastighetsmäklare har William kunskap om många typer av bostadsaffärer. Med hjälp av en unik känsla för ordning och strategi samt en lyhördhet för kundens önskemål har han satt en hög standard på kvalitet som säkerställs och efterlevs med varje kund.

Kunskap och målmedvetenhet är två ord som förknippas med William ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas