Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Smeviken 38
ALLA BILDER
Tanum Smeviken 38 24.4637 ha

Unik gård med sjötomt vid Södra Bullaresjön

Vid Södra Bullaresjön ligger Smeviken och denna mångdifferentierade gård med en mycket användbar huvudbyggnad. Diverse verksamheter har präglat platsen sedan slutet på 1800-talet. Här låg ett sågverk och på den två mil långa sjön transporterades timmerstockar som sedan sågades här. På 80-talet bedrevs här campingverksamhet och i slutet av 90 talet fiskodling. Under början av 2000-talet fick byggnaden sin nuvarande utformning med det karakteristiska tornet. Idag finns här stora möjligheter att kombinera bostad och verksamhet i huvudbyggnaden om ca 1600 kvm i två och ett halvt plan. De övre planen omfattar boningsdel och personalutrymmen. Första plan rymmer ekonomiytor vilka kan anpassas, idag finns här beredningsdel för livsmedel och kyl/frysrum samt förråd och garage.

Intill huvudbyggnaden finns ett rymligt stall och en mindre maskinhall. Dessa byggnader ger alla möjligheter för flertalet hästar eller annan önskad djurhållning. Invid byggnaderna finns ca 4 hektar passande betesmark. Gården har ca 19 ha produktiv skogsmark och ca 4 ha vatten med fiskerätt. Med spår från sågverket finns en pir med plats för flertalet båtar vid bryggan och båthuset. Vid strandkanten framför huset finns ytterligare en badbrygga. Gården är idag uppdelat i tre separata fastigheter. Varav två obebyggda tomter vilka ger stor flexibilitet att disponera ytan och framtida fastigheter efter eget önskemål. Välkommen!

Anbudstid till och med 21 juni.

Välkommen att boka visning genom [email protected] tack!

LÄS MER
FAKTA

Adress: Smeviken 38

Antal rum: 13

Boarea: 860 kvm

Biarea: 750 kvm

Tomtarea: 24.4637 ha

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer