Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Budgivning pågår
Smeviken 38
ALLA BILDER
Tanum Smeviken 38 4.5 ha 7 750 000 KR

Unika möjligheter vid Södra Bullaresjön

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna mångsidiga fastighet med oslagbart sjöläge invid södra Bullaresjön. Här erbjuds en unik möjlighet att förverkliga din vision och skapa en verksamhet samt boende av högsta klass. Denna funktionella byggnad ger både yta och funktionen för flertalet verksamheter. Oavsett om du drömmer om att driva hotellverksamhet, campinganläggning, hästgård eller någon form av produktion. Idag finns både kyl och frysrum, fettavskiljande avlopp och beredningsdel för livsmedel vilket förenklar uppstarten av en nischad matproduktion.
Huvudbyggnaden omfattar över 1600 kvm i tre plan och ger stor flexibilitet att anpassa efter just dina behov. Övre våningarna kan användas som bostad, konferens, personalutrymmen eller en ypperlig grund till flertalet lägenheter och korttidsboenden. En del av övre plan är idag inrett och renoverat med stort fullutrustat kök och ett vardagsrum med mysig täljstenskamin. Allt med en slående utsikt över sjön.
Det nedre våningsplanet erbjuder anpassningsbara ekonomiytor med flertalet portar och ingångar för enkel uppdelning och tillgänglighet.

Intill huvudbyggnaden finns ett rymligt stall och maskinhall. Dessa byggnader ger dig alla möjligheter till hästar eller annan önskad djurhållning. Med ca två ha betesmark nära byggnaderna finns gott om bete och yta att ströva på.
För dig som vill ta vara på sjön finns en gjuten pir och båthus med gott om plats för flera båtar. Till fastigheten hör även fiskerätt till de erkänt goda fiskevattnen. Vid strandkanten finns även en badbrygga för den som önskar ett bad.

Försäljningen avser del av en större fastighet samt två mindre och kommer att genomföras genom en fastighetsförrättning. förrättning är påbörjad och tillträde kan ske efter att fastighetsförrättningen vunnit laga kraft. Angränsande till fastigheten finns möjligheten att förvärva ytterligare skogsmark om ca 19 ha.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Smeviken 38

Antal rum: 13

Boarea: 860 kvm

Biarea: 750 kvm

Tomtarea: 4.5 ha

Pris/bud: 7 750 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer