Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Torgesta gård
ALLA BILDER
Enköping Torgesta gård Uppland 59 ha 15 900 000 KR

Avskild gård med idylliskt och naturskönt läge

Torgesta gård är en rofylld och privat oas, omringad av vidsträckta fält i ett vackert, öppet landskap. En majestätisk allé sträcker sig nästan 200 meter och leder på ett högtidligt sätt fram till det charmiga gårdscentrat. Här står en huvudbyggnad tillsammans med en flygelbyggnad och ett magasin, inbäddade i en lummig park där en mångfald av fagra träd skapar en naturskön inramning.

Huvudbyggnaden från 1867 reser sig vackert i mitten av gårdsbilden och erbjuder en boarea om cirka 208 kvm, fördelad på åtta rum och två kök. Interiört är huset präglat av dess ursprung med vackra snickerier, flera ståtliga kakelugnar samt en klassisk runtgående planlösning. Flygeln innefattar två rum och kök samt vind, medan magasinet som pendang till flygeln även har en jordkällare för god förvaring.

Vidare erbjuder gården även en maskinhall, spannmålslager, äldre djurstall, verkstad, vagnslider, hönshus, vedbod samt flera förrådsutrymmen. Ekonomibyggnaderna är i renoveringsbehov med goda förutsättningar. Marken består av omkringliggande åkrar samt ett skifte skog i en väl sammanhållen arrondering och en sammanlagd areal om 59 hektar.

Torgesta gård ligger idylliskt till med en panoramautsikt över natursköna omgivningar. Trots sin avskilda karaktär ligger gården endast cirka 1 mil från Enköping och cirka 8,5 mil från Stockholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Uppland

Adress: Torgesta gård

Antal rum: 8

Boarea: 208 kvm

Biarea: 25 kvm

Tomtarea: 59 ha

Pris/bud: 15 900 000 KR

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Uppland

Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer