Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Budgivning pågår
Hässelia
ALLA BILDER
Falkenberg Hässelia 48.6 ha 8 100 000 KR

Barrdominerad skogsfastighet om ca 50 ha

Hässelia 1:2 är en välskött barrdominerad produktionsfastighet med god tillväxt. Denna obebyggda fastighet erbjuder totalt cirka 49,4 hektar med bra vägstandard och är rågranne med fastigheten Skälstorp 1:3 som också utbjuds till försäljning av samma ägare.

Fastighetens skogsmark uppgår till cirka 46,6 hektar produktivt enligt ny grön skogsbruksplan. Totalt virkesförråd beräknas uppgå till cirka 8 130 m³sk med en medelbonitet om 7,6 m³sk/ha och år. Dessutom erbjuder fastigheten goda jaktmarker, framför allt för älg, vildsvin, rådjur samt sedvanligt småvilt. Även kronhjort finns sporadiskt i området. Hela fastigheten är ett samlat skifte och är belägen mellan Ullared och Gällared, cirka 4 mil öster om Varberg och Falkenberg.

Nuvarande fastighetsägare har under hela sitt yrkesliv varit en aktiv skogsbrukare med målet att utöka sitt innehav. Inklusive denna fastighet erbjuds sammanlagt cirka 400 hektar med i huvudsak skogsmark till försäljning i denna delen av Falkenbergs kommun.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Hässelia

Tomtarea: 48.6 ha

Pris/bud: 8 100 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Martin Haraldsson

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Martin Haraldsson har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2012, han är även utbildad jägmästare och efter tio år inom skogsindustrin och skogsförvaltning har han en gedigen erfarenhet av skogsfrågor. Han summerar nu tjugo år inom skogs- och fastighetsbranschen. Martin är idag en av de mest kompetenta mäklarna på jord- och skogsfastigheter i Sverige. Han kan hantera stora komplexa försäljningsprocesser som bland annat ansvarig mäklare för utförsäljningen av Stora Ensos och Gysinges bolagsskog på västkusten som genomfördes på miljardnivå. Därtill har han ett stort intresse att utföra ett förstklassigt arbete med att förmedla mindre och välbelägna gårdar i mellan och västra delen av Sverige. Martin är själv skogsägare och har bred erfarenhet av skog och lantbruk samt ett outtröttligt jaktintresse.

Martin bor idag med sin familj i den västsvenska pärlan Falkenberg.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas