Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Gällareds-Stenstorp 206
ALLA BILDER
Falkenberg Gällareds-Stenstorp 206 136.7 ha 22 000 000 KR

Oerhört välväxt skogsfastighet om ca 137 hektar!

I det halländska inlandets förtjusande skogslandskap ligger Gällareds-Stenstorp 206 - en grandominerad produktionsfastighet med mycket god tillväxt. Skogsmarken uppgår till cirka 125 hektar produktivt enligt skogsbruksplan. Totalt virkesförråd beräknas till cirka 17 945 m³sk med en medelbonitet om 9,7 m³sk/ha och år.

Sammanlagt erbjuder fastigheten 138,6 hektar välskött mark och skog. I anslutning till åkermarken i fastighetens östra kant finns ett mindre gårdscentra med ett mysigt bostadshus som använts för uthyrning, samt ekonomibyggnader som nyttjats för förvaring.

Belägen öster om Ullared, cirka 4 mil från Varberg och Falkenberg, erbjuder gården ett bra vägnät och goda jaktmarker, framför allt för älg, vildsvin, rådjur samt sedvanligt småvilt. Även kronhjort finns sporadiskt i området.

Nuvarande fastighetsägare har under hela sitt yrkesliv varit en aktiv skogsbrukare med målet att utöka sitt innehav. Inklusive denna fastighet erbjuds sammanlagt cirka 400 hektar med i huvudsak skogsmark till försäljning i denna delen av Falkenbergs kommun.


Varmt välkommen till Gällareds-Stenstorp 1:8!

LÄS MER
FAKTA

Adress: Gällareds-Stenstorp 206

Boarea: 93 kvm

Biarea: 60 kvm

Tomtarea: 136.7 ha

Pris/bud: 22 000 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Martin Haraldsson

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Martin Haraldsson har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2012, han är även utbildad jägmästare och efter tio år inom skogsindustrin och skogsförvaltning har han en gedigen erfarenhet av skogsfrågor. Han summerar nu tjugo år inom skogs- och fastighetsbranschen. Martin är idag en av de mest kompetenta mäklarna på jord- och skogsfastigheter i Sverige. Han kan hantera stora komplexa försäljningsprocesser som bland annat ansvarig mäklare för utförsäljningen av Stora Ensos och Gysinges bolagsskog på västkusten som genomfördes på miljardnivå. Därtill har han ett stort intresse att utföra ett förstklassigt arbete med att förmedla mindre och välbelägna gårdar i mellan och västra delen av Sverige. Martin är själv skogsägare och har bred erfarenhet av skog och lantbruk samt ett outtröttligt jaktintresse.

Martin bor idag med sin familj i den västsvenska pärlan Falkenberg.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas