Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Stora Gråmunkegränd 1
ALLA BILDER
Stockholm Stora Gråmunkegränd 1 Gamla stan 188 kvm 16 950 000 KR

Charmig etagevåning i 1700-talsshus i Gamla Stan

Upptäck det historiska hjärtat av Stockholm! Denna exklusiva etagevåning, belägen i Gamla Stan, bär på charmen från 1700-talet samtidigt som den erbjuder modern elegans. Med fint bevarade detaljer och vacker vitlaserad ekparkett kommer du att uppskatta dess charm. Ett härligt ljusflöde, med delvis öppet till nock, skapar en luftig atmosfär och en känsla av rymd. Hissen tar dig direkt in i lägenheten, vilket ger dig bekvämlighet och exklusivitet. Det trevliga, välutrustade köket och det moderna badrummet med värmegolv förenar stil med funktion. Med 6 rum, inklusive 4 potentiella sovrum, erbjuder denna totalt 198 kvm stora bostad gott om utrymme för att forma ditt drömboende.

Här får du inte bara ett hem utan även en bit historia, där det förflutna smälter samman med nutidens komfort. Upplev Gamla Stans anda på ett unikt sätt!

LÄS MER
FAKTA

Område: Gamla stan

Adress: Stora Gråmunkegränd 1

Antal rum: 6

Boarea: 188 kvm

Biarea: 10 kvm

Månadsavgift: 4653 KR/Månad

Pris/bud: 16 950 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Gamla stan

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer