Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Lynga Strandbacka 110
ALLA BILDER
Falkenberg Lynga Strandbacka 110 Västkusten 8.6 ha 13 250 000 KR

Kringbyggd gård invid havet

Precis intill kustlinjen i väster där solnedgångarna är som vackrast ligger Lynga Strandängar mitt i det berikande kustlandskapet med havet som närmaste granne. Här kan du njuta av ett ovanligt generöst boende med gott om förråd och stalldel, allt i samma huskropp. Den fyrlängade och kringbyggda gården skapar även en fridfull oas mitt i kustlandskapet dit vinden inte når. Innergården är ljuvlig och belagd med kullersten samt kantas av gröna klätterväxter som slingrar sig upp på husfasaderna och kontrasterar fint mot den röda träpanelen.

Huslängorna i söder och väster utgör idag bostad i form av två lägenheter i två plan. Sammanlagt erbjuder de båda lägenheterna 387 kvm och de kan med enkelhet omvandlas till en större bostad om så önskas. Från de flesta rum njuter du av utsikten mot havet och den ändlösa horisonten. Huset uppfördes i början på 1970-talet så både planlösning och utformning är relativt moderna. I såväl söder som väster förlängs boytan av väl tilltagna uteplatser, där den i väster hovrar med en ändlös utsikt mot havshorisonten. På uteplatserna kan du njuta av sol från tidig morgon till sen kväll. I byggnadens andra del finns stall med höloft, loge, garage och magasin. Hästar har funnits på gården under många år och både betes och åkermark finns intill havet. Norrut, på gårdens åkermark om cirka 4 hektar, brukades även tidigare en travbana, även en enklare paddock finns på gården.

Varmt välkommen till detta förstklassiga boende på gård i ett underskönt kustlandskap, med närhet till både Varberg och Falkenberg!

Endast bokade personliga visningar från och med v. 16. Tack!

LÄS MER
FAKTA

Område: Västkusten

Adress: Lynga Strandbacka 110

Boarea: 387 kvm

Biarea: 348 kvm

Tomtarea: 8.6 ha

Pris/bud: 13 250 000 KR

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Västkusten

Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas