Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Norsundsvägen 4
ALLA BILDER
Österåker Norsundsvägen 4 Svavelsö 3810 kvm 15 750 000 KR

Skärgårdsliv med ultimat kombination av närhet till Stockholm

Ring för visning!

På ljuvliga Svavelsö i Rydby Saltsjöbad bor du i en skärgårdsidyll endast 25 minuter från centrala Stockholm. Svavelsö är en vacker och fridfull skärgårdsö med fast broförbindelse till Rydbo Saltsjöbad mitt emellan Täby och Österåkers kommun.

Denna villa erbjuder en rymlig och öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum, öppet upp till nock där ett stort fönsterparti klär hela kortsidan på huset ut mot vattnet som förstärker känslan av att vara ett med naturen samtidigt som det ger en magnifik utsikt över havsviken. Här finns fyra sovrum, varav två har direkt havsutsikt samt "walk-in closet". Huset har två badrum, varav det ena har en underbar vy ut över vattnet från både dusch och badkar.

På den ljuvliga och generösa terrassen som är lättillgänglig från sällskapsrummet, två av sovrummen och ena badrummet finner du bland annat ett nytt uterum/växthus med isolerat trallgolv som är perfekt för att förlänga utesäsongen under tidiga vårens och senhöstens kyliga kvällar.

Den här havstomten är generös, drygt 3800 kvm varav 2375 kvm land och 1435 kvm eget vatten. Huset har ett högt läge med underbar utsikt över viken och i slutet på den terrasserade tomten finner ni vackert belägen vid vattnet, gästhuset med bastu och dusch. Fastigheten har ca 35 meter strandlinje, egen kaj och brygga med segelbåtsdjup samt två egna bojar.

Det är få platser som erbjuder denna ultimata kombination av skärgårdsliv och natursköna område som Svavelsö och ändå så nära till Stockholm stad och dess utbud. Från Svavelsö är det endast 10 minuter till Arninge C och Åkersberga C, knappt 15 minuter till Täby C eller Vaxholm. Parkerar ni bilen går det bussar från Svinningevägen och pendeltåg från Rydbo och Arninge. Det finns en cykel & gångväg till Åkersberga som också planeras att förlängas åt andra hållet fram till Kulla vägskäl. Inom ett par minuter med din båt är du ute i trälhavet och kan besöka någon av de tusentals skärgårdsöar som finns i närheten, ta en picknick, grilla eller kanske äta på någon av dem mysiga skärgårdskrogarna.

Området har en mycket generös detaljplan och för den som vill finns det mer utvecklingspotential av fastigheten, både för eget välbefinnande och som investering. Nuvarande ägare har anlitat välrenommerade Anders Holmberg Arkitekter för att ta fram arkitektritade om- och tillbyggnader av huvudbyggnad, attefallshus samt dubbelgarage och ombyggnad av infart. Sedan 2023 finns beviljat bygglov för utbyggnad av huvudhuset med drygt 55 kvm, tillbyggnad av dubbelgarage om 41 kvm samt tillbyggnad av Attefallshus med 30 kvm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Svavelsö

Adress: Norsundsvägen 4

Antal rum: 5

Boarea: 174 kvm

Tomtarea: 3810 kvm

Pris/bud: 15 750 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Svavelsö

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer