Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Linköping Vimanshäll 706 kvm

Välskött familjevilla med pool

I en av Linköpings mest attraktiva stadsdelar Vimanshäll ligger det här vackra trähuset med pool. På insidan finns en väldisponerad yta för familjen där tomten och poolen är integrerad i vardagslivet. Här finns en ljus sällskapsdel med braskamin, kök i bra skick som integreras mot det vinterbonade uterummet där stora glaspartier ut mot en sällsynt trivsam yta för social samvaro. Rummets stilfulla skjutdörrsvägg mot poolområdet ger en suggestiv gräns mellan inne och ute. Vidare finns tre sovrum eller arbetsrum. Här finns också ett helkaklat badrum med både dusch och spabadkar samt gästtoalett i anslutning till hallen. I källarvåningen finns allrum/hobbyrum samt gott om förvaringsutrymme. Garage med parkeringsyta. Uppvärmning via bergvärme. Huset är besiktigat. För mer information och visningstid kontakta Tomas [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Vimanshäll

Antal rum: 6

Boarea: 128 kvm

Biarea: 88 kvm

Tomtarea: 706 kvm

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Tomas Jonsson
Ansvarig mäklare

Tomas Jonsson

Tomas har sedan början av 1990 arbetat som mäklare och även drivit framträdande mäklarkontor i Linköping. Än idag brinner Tomas av samma entusiasm att få hjälpa både säljare och köpare till en lyckad affär. Tomas är bosatt i Linköping men spenderar merparten av sommarhalvåret på underbara Öland. Tomas arbetar med fokus på Kalmar län men tar även uppdrag runt Linköping.

Kontakta mig
Thomas Swenson
Reg. Fastighetsmäklare

Thomas Swenson

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas