Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Linköping Ekgatan 11 Vimanshäll 706 kvm

Välskött familjevilla med pool

I en av Linköpings mest attraktiva stadsdelar Vimanshäll ligger det här vackra trähuset med pool. På insidan finns en väldisponerad yta för familjen där tomten och poolen är integrerad i vardagslivet. Här finns en ljus sällskapsdel med braskamin, kök i bra skick som integreras mot det vinterbonade uterummet där stora glaspartier ut mot en sällsynt trivsam yta för social samvaro. Rummets stilfulla skjutdörrsvägg mot poolområdet ger en suggestiv gräns mellan inne och ute. Vidare finns tre sovrum eller arbetsrum. Här finns också ett helkaklat badrum med både dusch och spabadkar samt gästtoalett i anslutning till hallen. I källarvåningen finns allrum/hobbyrum samt gott om förvaringsutrymme. Garage med parkeringsyta. Uppvärmning via bergvärme. Huset är besiktigat. För mer information och visningstid kontakta Tomas [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Vimanshäll

Adress: Ekgatan 11

Antal rum: 6

Boarea: 128 kvm

Biarea: 88 kvm

Tomtarea: 706 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tomas Jonsson

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Tomas har sedan början av 1990 arbetat som mäklare och även drivit framträdande mäklarkontor i Linköping. Än idag brinner Tomas av samma entusiasm att få hjälpa både säljare och köpare till en lyckad affär. Tomas är bosatt i Linköping men spenderar merparten av sommarhalvåret på underbara Öland. Tomas arbetar med fokus på Kalmar län men tar även uppdrag runt Linköping.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer