Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Sälviksvägen 10
ALLA BILDER
Tanum Sälviksvägen 10 Bohuslän 521 kvm 19 750 000 KR

I Fjällbackas famn

På första parkett i underbara Fjällbacka och med utsikt i väster över hav och skärgård ligger denna sommardröm i toppskick som nu äntligen är till salu! Här njuter du av solens strålar hela dagen till sen kväll i ett hus som har allt du önskar. Huset har nyligen renoverats och erbjuder en förträfflig planlösning med smakfulla klassiska material, flera olika uteplatser samt hela fem sovrum. På entréplan är det ljus och öppet med flera fönster ut mot havet och utgångar till altanen i sydväst. Här finns även ett smakfullt kök från Kvänum med bra arbetsytor och intill ett inglasat uterum samt altanen. På entréplan hittar vi även ett stort sovrum samt badrum. På övre plan hittar vi tre sovrum, alla med utsikt och unik karaktär, stort badrum med kalksten och sobra färgval. Från balkongen i sydväst fastnar vi med blicken i horisonten, det vackra och blåa som glittrar med böljande skär och kobbar vill aldrig ta slut.

I källaren njuter vi av gott om plats för den aktiva familjens alla ägodelar. Integrerat garage, bastu med badrum samt flera förråd. Här finns även ett praktiskt gästrum. Runt huset har anlagts flera uteplatser och oaser för dygnets alla soltillfällen och med bra vindskydd, speciellt härlig är den stora altanen i sydväst. Det här ett hus att kompromisslöst njuta i under hela året och med ett läge som inte blir bättre. Välkommen till Sälviksvägen 10!

LÄS MER
FAKTA

Område: Bohuslän

Adress: Sälviksvägen 10

Boarea: 145 kvm

Biarea: 83 kvm

Tomtarea: 521 kvm

Pris/bud: 19 750 000 KR

Bohuslän

Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer