Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Backafallsbyn
ALLA BILDER
Landskrona Backafallsbyn Ven - Sankt Ibb 3246 kvm

Uppskattat paradis på vackra Ven

Mitt ute i Öresund mellan den danska och svenska kusten reser sig den vackra mytomspunna ön Ven. Färjan lämnar Landskrona och anländer vid Bäckvikens hamn efter en halvtimmes trankil färd över sundet. Du kan även åka direkt från Nyhavn i Köpenhamn, Helsingör, Råå eller från Helsingborg. Tar du dig sedan nordväst på ön finner du snart en stor och unik fastighet, utformad nästan som ett eget litet samhälle. Omgivet av rapsfält och gröna åkrar med havet konstant i periferin finns knappast något mer idylliskt läge än detta.

Denna långsiktigt upparbetade åretruntdestination ligger på en av öns största fastigheter. Storleken till trots är atmosfären mysig och gemytlig, med en välplacerad huvudanläggning som omges av pittoreska småhusenheter för övernattande gäster. Idag finns cirka 144 bäddar att erbjuda besökande gäster som har kommit hit för att uppleva den historiska ön, och möjligheten finns att utöka för att tillgodose ännu fler sällskap. Fastigheten och dess byggnader är väl underhållna och genom åren har tillbyggnation och modernisering utförts för att hålla en kontinuerligt hög kvalitet.

Huvudbyggnaden omfattar idag lobby, restaurang, bar, kök, kontor och flera grupp- samt konferensrum. Matsalen med sitt glastak skapar en storslagen atriumkänsla, och till bar och restaurang byggdes nytt vinrum och kök under 2018-2019. I delar av fastigheten ryms även det högst imponerade destilleriet där Hvenwhisky tillverkas i dagsläget. Bolaget som driver verksamheterna idag säljs ej med fastigheten.

Du som förvärvar fastigheten ges möjligheten att vidareutveckla en välrenommerad verksamhet enligt din egen vision eller nyttja fastighetens stora möjligheter för alternativa användningsområden. I en kreativ miljö är allt möjligt. Med det unika läget på ön Ven, mitt emellan Sverige och Danmark, finns inga gränser för vad du kan skapa.

Lugnet och tystnaden är utmärkande för Ven. Stora delar av ön består av jordbruksmark och har endast cirka 400 bofasta invånare. Tack vare detta är det en oerhört trygg plats utan kriminalitet och oroande nattliv där öborna alltid tar hand om varandra. Havsljuset är slående på varje kvadratmeter av ön och när solen går ner över Danmarks silhuett fylls himlen istället av strålande stjärnor. På öns högsta punkt finns lämningar av Tycho Brahes slott och observatorium med en vackert anlagd trädgård som är en populär turistattraktion. Likaså lockar den rika faunan och utmärkande naturen hit långväga resenärer. Trots sin unika placering mitt i Öresund når du tre flygplatser inom 60 minuter vilket gör ön till ett eftertraktat resmål. Välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Ven - Sankt Ibb

Adress: Backafallsbyn

Boarea: 3246 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Ven - Sankt Ibb

Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Bra jobbat att lösa komplexiteten!! Du gjorde det hela till en fest. Tror och hoppas vi ses snart igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer