Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Falkenberg Agerör Allansgård 103 Västkusten 18.5 ha

Strandfastighet på västkusten om 18,5 hektar

En förtrollande gård på västkusten om ca 18,5 hektar som sträcker sig ända ned till havet med en egen sandstrand. Endast fem minuter från centrala Falkenberg, med natursköna omgivningar och småbåtshamn intill, ligger Agerör Allansgård 103.

Från en privat väg anländer du till gården där ekonomibyggnadernas klassiska U-form skapar en skyddad innergård framför bostadshuset. En välkomnande farstukvist leder dig sedan vidare in i villan med en boarea om cirka 138 kvadratmeter. På entréplanet samsas sällskapsrum, kök, kontor och badrum i en behaglig planlösning som pryds av både braskamin och en gammaldags vedspis. Det övre planet består av allrum, tre sovrum och toalett. De västvända rummen toppas av en fenomenal utsikt över ägorna mot havshorisonten.

Gårdens ekonomibyggnader består av bland annat lada/magasin, fd stall, tidigare ladugårdsdel, dubbelgarage samt uthus med mångsidiga ytor för den egna verksamheten. All el utbytt 2019. En del av utrymmena har använts som kontor och är isolerade. Tidigare ägare har utfört flertalet renoveringar för att underhålla såväl bostadshuset som resten av fastigheten. År 2018 installerades även fiber.

En genuin västkustgård som erbjuder det bästa av lantlivet med havet som granne och stadskärnan nära till hands. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Martin Haraldsson för vidare information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Västkusten

Adress: Agerör Allansgård 103

Boarea: 138 kvm

Biarea: 69 kvm

Tomtarea: 18.5 ha

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Martin Haraldsson

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Martin Haraldsson har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2012, han är även utbildad jägmästare och efter tio år inom skogsindustrin och skogsförvaltning har han en gedigen erfarenhet av skogsfrågor. Han summerar nu tjugo år inom skogs- och fastighetsbranschen. Martin är idag en av de mest kompetenta mäklarna på jord- och skogsfastigheter i Sverige. Han kan hantera stora komplexa försäljningsprocesser som bland annat ansvarig mäklare för utförsäljningen av Stora Ensos och Gysinges bolagsskog på västkusten som genomfördes på miljardnivå. Därtill har han ett stort intresse att utföra ett förstklassigt arbete med att förmedla mindre och välbelägna gårdar i mellan och västra delen av Sverige. Martin är själv skogsägare och har bred erfarenhet av skog och lantbruk samt ett outtröttligt jaktintresse.

Martin bor idag med sin familj i den västsvenska pärlan Falkenberg.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer