Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Brahegatan 73
ALLA BILDER
Jönköping Brahegatan 73 Småland 2478 kvm 9 000 000 KR

Vacker fastighet med stor potential

Wittska gården är ett av Grännas mest anrika hus uppfört 1830 och omfattar ca 250 kvm plus gårdshus om ca 80 kvm. Huset är beläget mitt i centrum med all service på kort promenadavstånd. Huvudbyggnaden omfattar idag två lägenheter om 125 kvm vardera där det finns härliga tidstypiska detaljer bevarade med flera kakelugnar, trägolv, vedspisar, spegeldörrar och bakugn. På flera ställen från huset har man makalöst vackra vyer över Vättern och solnedgångar. Gårdshuset omfattar 80 kvm i två plan med utgång till trädgården och en altan i sydväst, gårdshuset är sammanbundet via låsbara dörrar med en av de stora lägenheterna. Även här finns vackra genuina detaljer med kakelugnar, vedspis och takbjälkar. Gårdshuset renoverades 2016 och de andra två lägenheterna har renoverats kontinuerligt. En av tre lägenheter är uthyrd. Tomten är hela 2478 kvm med stor fruktlund och härliga gräsytor samt en enklare lada. Långt framskridna planer finns på att uppföra 15 lägenheter och samtidigt bevara ursprunglig byggnation.
Wittska gården är en av de få oexploaterade centrala fastigheterna i Gränna centrum med en av ortens vackraste träbyggnader samt stor potential i att vidareutveckla fastigheten.

LÄS MER
FAKTA

Område: Småland

Adress: Brahegatan 73

Antal rum: 11

Boarea: 330 kvm

Biarea: 125 kvm

Tomtarea: 2478 kvm

Pris/bud: 9 000 000 KR

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Småland

Thomas Swenson

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas