Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Västerby 144
ALLA BILDER
Uddevalla Västerby 144 Västra Götalands län - Ljungskile 6.5244 ha 11 975 000 KR

Västerby gård om drygt 6 ha erbjuder ett boende med ett bedårande högt läge och med utsikt över det bohuslänska kultur- och bergslandskapet förlänat med havet dess fond. Här kan du njuta av ett förstklassig boende med gästhus och pool, flera uthyrningsenheter samt ett rymligt stall. Villan uppfördes 2007 mestadels i sten och har flera förträffliga lösningar och attribut exempelvis KNX system, solpaneler för varmvatten, solceller och flera uteplatser.

Entréplan erbjuder ett stort vardagsrum i söder, två sovrum samt badrum med bastu och en passande groventré med stor tvättstuga. En vacker trappa i ek tar dig upp till övre plan där är kök, matplats och sällskapsrum är i öppen planlösning. Här är ljust och öppet till nock vilket ger en härlig rymd och en del i huset som du älskar att vara i. Här hittar du ett sovrum, ett kontor/sovrum och ett stort badrum. Utanför i söder finns två balkonger, det finns även en utgång till ett altandäck med morgon och kvällssol.

Generöst gästhus om ca 80 golvyta med dubbelgarage. Gästdelen erbjuder en förträfflig bostad eller kontor där köksdel och vardagsrum går över i en mindre sovdel. Här finns ett fullt utrustat badrum. Undre delen består av praktiskt isolerat garage samt en del förråd/pannrum där anläggningen till solpanelerna finns.

Utöver gästhuset finns på gården totalt tre mindre stugor som hyrts ut samt en lägenhet/kontor i stalldelen. Stallet har 3 boxar och idag bedrivs lösdrift här. Här finns även sadelkammare med tvättmaskin, flera förråd, isolerad verkstad, traktorgarage och en loge. Gården erbjuder mycket förmånliga driftskostnader med solpaneler för varmvatten och solceller för elproduktion.

Västerby gård har allt en hästgård med ett boende utöver det vanliga där mycket förmånliga driftkostnader och goda hyresintäkter förgyller vardagen. Välkommen!

Visas från slutet av v 19 början av v 20.

LÄS MER
FAKTA

Område: Västra Götalands län - Ljungskile

Adress: Västerby 144

Antal rum: 7

Boarea: 194 kvm

Biarea: 160 kvm

Tomtarea: 6.5244 ha

Pris/bud: 11 975 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Västra Götalands län - Ljungskile

Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer