Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Odengatan 26
ALLA BILDER
Stockholm Vasastan Odengatan 26 204 kvm 23 500 000 KR

Magnifik hörnvåning anno 1915 högt upp i huset med två entréer

Nu finns en unik möjlighet att sätta sin egen prägel på vad som kan komma att bli ett fantastiskt boende - detta är en mycket ljus, klassisk och representativ hörnvåning, belägen högt upp i en vacker byggnad uppförd 1915 på bästa adress. Härlig utsikt från Valhallavägen till Odenplan och från Norra Real på Roslagsgatan och bort till Brunnsviken. Våningen har en mängd bevarade vackra originaldetaljer såsom speglade pardörrar, stuckaturer, fiskbensparkett, serveringsgång, öppen spis och kakelugn. Det höga läget i huset ger underbart ljusinsläpp och luftig känsla. Det finns tre balkonger, varav en med sol hela dagen och en med kvällssol. Stor hall med öppen spis. Våningen har totalt renoveringsbehov. Ytorna är generösa och med en tilltalande planlösning som ger möjlighet till disposition efter behov och önskemål. T ex. finns möjlighet till stort socialt sällskapsrum, matsal med plats för många gäster, bibliotek samt flera sovrum. Våningen har två entréer, då den tidigare köksingången finns kvar. Föreningen är en välskött, stabil äkta bostadsrättsförening med goda lokalintäkter. Hiss finns i huset. Centralt och attraktivt läge i Vasastan med direkt närhet till det bästa som staden har att erbjuda - butiker, shopping, restauranger/caféer och city. Grönområden och bra kommunikationer med bussar och tunnelbana finns också nära. Årsredovisning, stadgar och digitalt prospekt finns under "Dokument". Varmt välkommen att kontakta mig för visning och mer information.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Odengatan 26

Antal rum: 7

Boarea: 204 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 6168 KR/Månad

Pris/bud: 23 500 000 KR

Planritningar

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare
Planritningar

Vasastan

Vasastaden är en stadsdel i Stockholms innerstad som fick sitt namn under 1890-talet efter Vasagatan som invigdes år 1885 med Gustav Vasa som inspirationskälla. Sitt officiella namn fick Vasastaden inte förrän 1926. En av Vasastadens mest kända byggnader är Stadsbiblioteket som öppnades år 1928 och rymmer 40 000 olika böcker. En annan välkänd byggnad är Gustaf Vasa kyrka som ritades av Agi Lindegrens, som i vanliga fall ritade slott, vilket kan förklara den 60 meter höga kupolen.

Christina Björkholmen

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer