Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Vasastan 204 kvm

Magnifik hörnvåning anno 1915 högt upp i huset med två entréer

Nu finns en unik möjlighet att sätta sin egen prägel på vad som kan komma att bli ett fantastiskt boende - detta är en mycket ljus, klassisk och representativ hörnvåning, belägen högt upp i en vacker byggnad uppförd 1915 på bästa adress. Härlig utsikt från Valhallavägen till Odenplan och från Norra Real på Roslagsgatan och bort till Brunnsviken. Våningen har en mängd bevarade vackra originaldetaljer såsom speglade pardörrar, stuckaturer, fiskbensparkett, serveringsgång, öppen spis och kakelugn. Det höga läget i huset ger underbart ljusinsläpp och luftig känsla. Det finns tre balkonger, varav en med sol hela dagen och en med kvällssol. Stor hall med öppen spis. Våningen har totalt renoveringsbehov. Ytorna är generösa och med en tilltalande planlösning som ger möjlighet till disposition efter behov och önskemål. T ex. finns möjlighet till stort socialt sällskapsrum, matsal med plats för många gäster, bibliotek samt flera sovrum. Våningen har två entréer, då den tidigare köksingången finns kvar. Föreningen är en välskött, stabil äkta bostadsrättsförening med goda lokalintäkter. Hiss finns i huset. Centralt och attraktivt läge i Vasastan med direkt närhet till det bästa som staden har att erbjuda - butiker, shopping, restauranger/caféer och city. Grönområden och bra kommunikationer med bussar och tunnelbana finns också nära. Årsredovisning, stadgar och digitalt prospekt finns under "Dokument". Varmt välkommen att kontakta mig för visning och mer information.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan

Antal rum: 7

Boarea: 204 kvm

Våningsplan: 5

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Christina Björkholmen
Ansvarig mäklare

Christina Björkholmen

Efter över 30 år som fastighetsmäklare har Christina, utöver en gedigen erfarenhet och ett stort kontaktnät, fått en uppriktig förståelse för att bostadsaffären ofta är kundens livs viktigaste affär. Christinas främsta egenskaper är att hon är lugn, kunnig och personligt engagerad i varje försäljning. Målet är ett långsiktigt samarbete med återkommande och nöjda kunder. Varje dag, i varje överlåtelse.
...

Kontakta mig
Henric Falkenberg
Reg. Fastighetsmäklare

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas