Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Vasastan 204 kvm

Magnifik hörnvåning anno 1915 högt upp i huset med två entréer

Nu finns en unik möjlighet att sätta sin egen prägel på vad som kan komma att bli ett fantastiskt boende - detta är en mycket ljus, klassisk och representativ hörnvåning, belägen högt upp i en vacker byggnad uppförd 1915 på bästa adress. Härlig utsikt från Valhallavägen till Odenplan och från Norra Real på Roslagsgatan och bort till Brunnsviken. Våningen har en mängd bevarade vackra originaldetaljer såsom speglade pardörrar, stuckaturer, fiskbensparkett, serveringsgång, öppen spis och kakelugn. Det höga läget i huset ger underbart ljusinsläpp och luftig känsla. Det finns tre balkonger, varav en med sol hela dagen och en med kvällssol. Stor hall med öppen spis. Våningen har totalt renoveringsbehov. Ytorna är generösa och med en tilltalande planlösning som ger möjlighet till disposition efter behov och önskemål. T ex. finns möjlighet till stort socialt sällskapsrum, matsal med plats för många gäster, bibliotek samt flera sovrum. Våningen har två entréer, då den tidigare köksingången finns kvar. Föreningen är en välskött, stabil äkta bostadsrättsförening med goda lokalintäkter. Hiss finns i huset. Centralt och attraktivt läge i Vasastan med direkt närhet till det bästa som staden har att erbjuda - butiker, shopping, restauranger/caféer och city. Grönområden och bra kommunikationer med bussar och tunnelbana finns också nära. Årsredovisning, stadgar och digitalt prospekt finns under "Dokument". Varmt välkommen att kontakta mig för visning och mer information.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Odengatan 26

Antal rum: 7

Boarea: 204 kvm

Våningsplan: 5

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare
Christina Björkholmen

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Efter över 30 år som fastighetsmäklare har Christina, utöver en gedigen erfarenhet och ett stort kontaktnät, fått en uppriktig förståelse för att bostadsaffären ofta är kundens livs viktigaste affär. Christinas främsta egenskaper är att hon är lugn, kunnig och personligt engagerad i varje försäljning. Målet är ett långsiktigt samarbete med återkommande och nöjda kunder. Varje dag, i varje överlåtelse.

Hon har varit verksam i Stockholm med omnejd som fastighetsmäklare sedan 1991 och har byggt upp ett gediget kontaktnät och en mycket stor lokalkännedom och yrkeskunskap. Nu verksam på Residence Christie´s sedan 2022.

Det var ett självklart val att anlita Christina återigen för min bostadsförsäljning. Hon är kunnig, hon ser viktiga detaljer och uppdaterar och återkopplar löpande. Hon jobbar stenhårt för att alla ska bli nöjda med resultatet. Blir garanterat fler samarbeten framöver!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer