Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Linnégatan 48B
ALLA BILDER
Stockholm Östermalm Linnégatan 48B 128 kvm 17 900 000 KR

Mycket välplanerad 4:a i attraktivt läge centralt på Östermalm

Med centralt läge mitt på Östermalm, med Östermalmstorg, Karlaplan, grönskan i Humlegården och på Djurgården intill, finns denna mycket välplanerade och genomgående 4:a med stor balkong i vacker byggnad uppförd 1905. Nuvarande disposition innefattar tre rum i fil mot Linnégatan - rymligt vardagsrum med burspråk, kök med full maskinell utrustning och generös matplats samt möjligt master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Därutöver finns två ytterligare sovrum. Det ena har utgång till stor balkong i söder mot föreningens lugna innergård, det finns två badrum samt en separat gäst-wc. Hallen är stor och luftig och har både förvaring och förråd/klädkammare. Säkerhetsdörr finns. Våningen har renoveringspotential och här finns fantastisk möjlighet att skapa ett riktigt drömboende utifrån behov och önskemål. Den genomgående planlösningen är tilltalande med fönster i två väderstreck och den befintliga takhöjden är generös, med möjlighet att höja taket ytterligare då innertaket idag är sänkt. Det kan finnas äldre golv som eventuellt kan tas fram och åtgärdas. Föreningen äger marken, är välskött och har låg belåning. Boende har tillgång till en härlig relaxavdelning med 9 m lång pool, ny fin bastu och flera duschar samt trinettkök. Det finns även ett pingis- och ett biljardrum. Mycket bra hiss med direktaccess från gatuplan utan besvärande trappsteg. I detta läge är det nära till det bästa som stadsdelen har att erbjuda, såsom saluhallen vid Östermalmstorg, restauranger och caféer, bagerier och shopping. Bussar och tunnelbana finns nära och det är gångavstånd till det mesta, även Strandvägen och Djurgården. Årsredovisning, stadgar och digitalt prospekt finns under "Dokument". Varmt välkommen på visning!

LÄS MER

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Linnégatan 48B

Antal rum: 4

Boarea: 128 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 3041 KR/Månad

Pris/bud: 17 900 000 KR

Planritningar
Planritningar

Östermalm

Östermalm anses som Stockholms mest exklusiva stadsdel med ca 72 000 invånare. Östermalm gränsar mot city i väster och Norra Djurgården i nordost med dess grönska och promenadstråk. Det finns gott om kultur, exempelvis Kungliga Dramaten, Historiska museet på Djurgården och Kungliga biblioteket. Nöjesutbudet domineras av Stureplans nattklubbar och restauranger men här bjuds även på mängder av kvarterskrogar och kvalitativa och välrenommerade restauranger.

Christina Björkholmen

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer