Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stenungsund Västkusten 9.2 ha

Flundreviks gård på Stora Askerön

Stora Askerön, ett eget litet paradis längst in i viken mellan Orust och Tjörn. Här är bebyggelsen blandad med permanentboende och fritidshus, och området har en låg exploateringsgrad med stark gemenskap grannar emellan. Stora Askerön 672, även kallad Flundreviks gård, är belägen i en av öns fridfulla östra vikar.

Fastigheten är fördelad på totalt fem skiften, med boningshus, lada och 250 meter egen strandlinje vid vackra Flundrevik. Mangårdsbyggnaden som uppfördes 1999 erbjuder stora sällskapsytor på entréplan och ett övre plan med flera sovrum där utsikten mot vattnet är oslagbar. Detaljrika snickerier, lister, dörrar och spröjsade fönsterglas förgyller bostaden. Intill huset ligger ladan med plats för maskinpark, verkstad eller djurhållning. På tomten finns även ett äldre hönshus vid vattnet som kan byggas om för annan funktion, en sjöbod samt flera dammar.

Vid Kalvskär, ett stenkast från boningshuset, har fastigheten egen brygga och båtplats med fiskebod intill. Fastighetens andra skiften innefattar både åkermark och betesmark med betesytor för djur eller odling. Gården är del i flertalet samfälligheter som bland annat ansvarar för ytterligare båtplatser, hamn och skär, vilket bidrar till arrendeintäkter för fastighetsägaren.

Varmt välkommen till idyllen på Stora Askerön och Flundreviks gård!

LÄS MER
FAKTA

Område: Västkusten

Antal rum: 8

Boarea: 202 kvm

Biarea: 110 kvm

Tomtarea: 9.2 ha

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Martin Haraldsson
Ansvarig mäklare

Martin Haraldsson

Martin Haraldsson har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2012, han är även utbildad jägmästare och efter tio år inom skogsindustrin och skogsförvaltning har han en gedigen erfarenhet av skogsfrågor. Han summerar nu tjugo år inom skogs- och fastighetsbranschen. Martin är idag en av de mest kompetenta mäklarna på jord- och skogsfastigheter i Sverige. Han kan hantera stora komplexa försäljningsprocesser som ...

Kontakta mig
Linda Bundsen
Reg. Fastighetsmäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Skifte 4 Skifte 3. 2,2 hektar Skifte 2 Bostadsbild

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas