Beskrivning Bilder Kontakt
Förstklassig egendom
ALLA BILDER
Katrineholm Förstklassig egendom 1,5 h från Stockholm 702 ha

Förstklassig egendom 1,5 h från Stockholm

Förstklassig egendom om ca 700 ha med byggnader och skog i mycket bra skick och med bedårande vackert gårdscentrum beläget i böljande parkmiljö intill två sjöar. Med anor från 1400-talet har gården en spännande historia som förtjänstfullt utvecklats och vårdats under seklens lopp. Under nuvarande ägares hand har gården återfått sin forna glans och är idag av genomgående högsta klass där lättskött verksamhet och livsstilsboende förenas i en bra balans. Idag finns här ett modernt boende i huvudbyggnaden som ståtar med restaurerad och bevarad historia, men också gårdens verksamhet och dess drift sköts på ett modernt och effektivt sätt. Här bedriver man i huvudsak rationellt skogsbruk och uthyrning av bostäder medan jordbruksmarken är utarrenderad. Gården erbjuder varierande mycket bra jakt i skog och på öppna marker samt flera sjöar. Varmt välkommen till denna förstklassiga egendom!

Obs, för ytterligare information önskas en sekretessförbindelse. Vänligen kontakta handläggande fastighetsmäklare via mail, tack!

LÄS MER
FAKTA

Område: 1,5 h från Stockholm

Adress: Förstklassig egendom

Tomtarea: 702 ha

Pris/bud: Pris på förfrågan

Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer