Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Jönköping Småland 4403 kvm

Sommardröm vid sjön Bunn

Avskilt, stilla och fridfullt ligger Fågelvik Sandvik 3, en toppmodern och välskött, idyllisk sjövilla. Huset är byggt som en året-runt-bostad men kan självklart används som ett fritidsboende utöver det vanliga, ett paradis vid det fiskerika sjösystem där Bunn är den sjö som kantar tomten. God tillgång på abborre, gädda, gös och även eget vatten för kräftfiske. Bandet av småländska insjöar med skärgårdsliknande karaktär erbjuder milslånga båtturer och möjlighet till naturnära fritidsaktiviteter.

Huset har 172 kvadratmeter boyta. Det väl tilltagna sällskapsrummet erbjuder praktiskt, tillsammans med ett påkostat kök, stor sällskapsyta. Rikligt med stora fönster vetter ut mot sjön och dubbla glasdörrar leder ut mot den nybyggda, omfångsrika altanen. Ljus och rymd har också skapats åt huset genom delvis öppna partier upp mot övervåningens nock. På nedre våningen återfinns även master bedroom. Ett stort sovrum samt ytterligare ett sällskapsrum ligger på övre plan. Här går det att omfördela ytan, för fler rum, om behovet skulle uppstå.

Garaget som inrymmer två bilar och har en påbyggd vindsvåning med öppen planlösning, vardagsrum, sovrum och mindre kök samt duschrum med toalett. Perfekt för övernattande gäster eller som uthyrning. Fiber är indraget i både hus och garagebyggnad. I garaget finns installerad laddbox för bil. Bergvärme ger låga driftskostnader.

Mitt på sjötomten står ett elegant orangeri som verkligen ger karaktär åt fastigheten. Glasbyggnaden, med en grund av rostrött tegel och svart smide, förhöjer trädgårdens prydhet och släpper in naturen och dess årstider att avnjutas på ett bekvämt vis.

Brynjan av detta fantastiska boende är den privata sandstranden och den rymliga bryggan med egen båtplats. Här erbjuds ändlösa möjligheter till sol och bad.
Välkomna till Fågelvik Sandvik 3, där drömmen om ett sjöställe blir verklighet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Småland

Antal rum: 5

Boarea: 172 kvm

Tomtarea: 4403 kvm

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Thomas Swenson
Ansvarig mäklare

Thomas Swenson

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker.

Kontakta mig
Martin Sundström
Reg. Fastighetsmäklare

Martin Sundström

När Martin blev färdig agronom år 2000, valde han att direkt komplettera med en examen till fastighetsmäklare. Han summerar nu drygt 20 år med olika arbeten inom fastighetsförmedling, ekonomirådgivning och även finansiering av jord och skog. Resultatet är att Martin idag är en toppmäklare som är erfaren, lyhörd och kan driva komplexa processer. Han hanterar alla steg i en försäljning ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas