Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Jönköping Fågelvik Sandvik 3 Småland 4403 kvm

Sommardröm vid sjön Bunn

Avskilt, stilla och fridfullt ligger Fågelvik Sandvik 3, en toppmodern och välskött, idyllisk sjövilla. Huset är byggt som en året-runt-bostad men kan självklart används som ett fritidsboende utöver det vanliga, ett paradis vid det fiskerika sjösystem där Bunn är den sjö som kantar tomten. God tillgång på abborre, gädda, gös och även eget vatten för kräftfiske. Bandet av småländska insjöar med skärgårdsliknande karaktär erbjuder milslånga båtturer och möjlighet till naturnära fritidsaktiviteter.

Huset har 172 kvadratmeter boyta. Det väl tilltagna sällskapsrummet erbjuder praktiskt, tillsammans med ett påkostat kök, stor sällskapsyta. Rikligt med stora fönster vetter ut mot sjön och dubbla glasdörrar leder ut mot den nybyggda, omfångsrika altanen. Ljus och rymd har också skapats åt huset genom delvis öppna partier upp mot övervåningens nock. På nedre våningen återfinns även master bedroom. Ett stort sovrum samt ytterligare ett sällskapsrum ligger på övre plan. Här går det att omfördela ytan, för fler rum, om behovet skulle uppstå.

Garaget som inrymmer två bilar och har en påbyggd vindsvåning med öppen planlösning, vardagsrum, sovrum och mindre kök samt duschrum med toalett. Perfekt för övernattande gäster eller som uthyrning. Fiber är indraget i både hus och garagebyggnad. I garaget finns installerad laddbox för bil. Bergvärme ger låga driftskostnader.

Mitt på sjötomten står ett elegant orangeri som verkligen ger karaktär åt fastigheten. Glasbyggnaden, med en grund av rostrött tegel och svart smide, förhöjer trädgårdens prydhet och släpper in naturen och dess årstider att avnjutas på ett bekvämt vis.

Brynjan av detta fantastiska boende är den privata sandstranden och den rymliga bryggan med egen båtplats. Här erbjuds ändlösa möjligheter till sol och bad.
Välkomna till Fågelvik Sandvik 3, där drömmen om ett sjöställe blir verklighet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Småland

Adress: Fågelvik Sandvik 3

Antal rum: 5

Boarea: 172 kvm

Tomtarea: 4403 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Thomas Swenson

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer