Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Linköping Östergötland 1717 kvm

Modernt sjöställe, lantligt belägen i hjärtat av Östergötland, just där Stora - Lilla Rängen förenas

Avskilt, stilla och fridfullt ligger Västerby Smedjan, en välskött och idyllisk sjövilla. Huset, centralt beläget på tomten, innefattar ett generöst sällskapsrum som tillsammans med det exklusiva köket ger rymd för social samvaro och plats för större sällskap. Stora fönsterpartier ger en magnifik direktkontakt med framförliggande vattenspegel. Ljusflödet förstärks av flertalet takfönster vilket medför karaktär och själ till bostaden. Den öppna ytan delas av med en ståtlig eldstad. På vardera sida av sällskapsrummet ligger flera rymliga sovrum såväl som fullt inredda bad- och duschrum. Bostadshusets högkvalitativa material och toppmoderna utrustning skapar ett bekvämt boende.

Tomten är tämligen lättskött och erbjuder ett separat gästhus med plats för övernattningsgäster. Här återfinns poolen med intilliggande bastuhus. Strax nedanför ligger den privata bryggan med plats för egen båt. På fastigheten finns också ett rymligt tvåbilsgarage om ca 50 kvm och en generös uppfart som rymmer ytterligare parkerade fordon.

Denna lantliga oas är något utöver det vanliga. Enastående natur och direkt närhet till Västerbys vackra golfbana ger möjlighet till ett aktivt liv. Med bilen tar du dig lätt till Linköping,
Välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Östergötland

Antal rum: 7

Boarea: 210 kvm

Biarea: 80 kvm

Tomtarea: 1717 kvm

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Thomas Swenson
Ansvarig mäklare

Thomas Swenson

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker.

Kontakta mig
Martin Sundström
Reg. Fastighetsmäklare

Martin Sundström

När Martin blev färdig agronom år 2000, valde han att direkt komplettera med en examen till fastighetsmäklare. Han summerar nu drygt 20 år med olika arbeten inom fastighetsförmedling, ekonomirådgivning och även finansiering av jord och skog. Resultatet är att Martin idag är en toppmäklare som är erfaren, lyhörd och kan driva komplexa processer. Han hanterar alla steg i en försäljning ...

Kontakta mig

Bilder

p1 p3 p2 Bostadsbild p4

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas