Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Linköping Västerby Smedjan 1 Östergötland 1717 kvm

Modernt sjöställe, lantligt belägen i hjärtat av Östergötland, just där Stora - Lilla Rängen förenas

Avskilt, stilla och fridfullt ligger Västerby Smedjan, en välskött och idyllisk sjövilla. Huset, centralt beläget på tomten, innefattar ett generöst sällskapsrum som tillsammans med det exklusiva köket ger rymd för social samvaro och plats för större sällskap. Stora fönsterpartier ger en magnifik direktkontakt med framförliggande vattenspegel. Ljusflödet förstärks av flertalet takfönster vilket medför karaktär och själ till bostaden. Den öppna ytan delas av med en ståtlig eldstad. På vardera sida av sällskapsrummet ligger flera rymliga sovrum såväl som fullt inredda bad- och duschrum. Bostadshusets högkvalitativa material och toppmoderna utrustning skapar ett bekvämt boende.

Tomten är tämligen lättskött och erbjuder ett separat gästhus med plats för övernattningsgäster. Här återfinns poolen med intilliggande bastuhus. Strax nedanför ligger den privata bryggan med plats för egen båt. På fastigheten finns också ett rymligt tvåbilsgarage om ca 50 kvm och en generös uppfart som rymmer ytterligare parkerade fordon.

Denna lantliga oas är något utöver det vanliga. Enastående natur och direkt närhet till Västerbys vackra golfbana ger möjlighet till ett aktivt liv. Med bilen tar du dig lätt till Linköping,
Välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Östergötland

Adress: Västerby Smedjan 1

Antal rum: 7

Boarea: 210 kvm

Biarea: 80 kvm

Tomtarea: 1717 kvm

Thomas Swenson

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker

tidigare klient

Bilder

p1 p3 p2

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer