Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Ystad Ystad 176 kvm

Sekelskiftesvåning med högt fritt läge

Klassiskt sekelskifte möter moderna attribut med en planlösning och detaljer som andas det extra i alla våningens rum och utrymmen. Varm välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och möjlighet att välkomna många. Vid 1900-talets början var en spatiös hall ett självklart attribut och lyx för att gäster skulle ha gott om plats att bli emottagna och välkomnade. Klassiska tre rum i fil mot Regementsgatan med välbevarade originaldörrar, burspråk, stuckaturer och och en takhöjd på nästan 3.20. Ett av rummen med öppen spis i original , dock ej fungerande idag men diskussioner har förts i styrelsen att renovera för att återta dem i bruk.
I anslutning till hallen det helkaklade duschrummet med wc och tvättutrustning. Mot gården ligger det fantastiska nyrenoverade köket som mest sannolikt en gång i tiden även inhyste en jungfrukammare, junngfruklockan bevarad och stora fönster mot gård och himlen. Köket med en naturlig sammankopplad serveringsgång mot den vackra matsalen med plats för många och den stora balkongen som nuvarande ägare avnjutit många sommarkvällar på i helt privat och ogenerat läge.
Välskött fastighet i mindre förening med mestadels stora våningar med minimal omsättning , här trivs man och bor länge. Trevlig gemensam innergård med garage (kö) samt vinds och källarförråd som tillhör våningen. Fastigheten har ingen hiss men breda vackra trappor och välskött vacker interiör. Välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Ystad

Antal rum: 4

Boarea: 176 kvm

Våningsplan: 2

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare
Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Bra jobbat att lösa komplexiteten!! Du gjorde det hela till en fest. Tror och hoppas vi ses snart igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas