Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Fejbols gård
ALLA BILDER
Flen Fejbols gård Södermanland 9.427 ha 17 000 000 KR

Representativa Fejbols Gård

Vid Båvens strand, mitt emot Sparreholm, ligger Fejbols Gård. Via en privat väg som löper genom fastigheten anländer du till en representativ mangårdsbyggnad som uppfördes 1953. Beläget på en höjd med vid utsikt mot vattnet i sydvästläge är intrycket storslaget. Huset är byggt i stram funktionalistisk stil med typiska stildrag i balkonger, utbyggnader, fönstersättning och planlösning. Ett öppet sällskapsplan förlängs av en rymlig terrass och en trappa upp erbjuds, förutom ytterligare ett sällskapsrum, även tre sovrum samt ett större badrum.

Fastighetens historia är lång då gårdens andra bostadshus, likväl dess ekonomibyggnader, uppfördes i slutet av 1700-talet. Även denna byggnad ligger högt med utsikt över vattnet och de omgivande ägorna. Utöver de två bostadshusen står även en timrad gäststuga, bod med förråd och gästrum, samt en äldre ladugård och stall på gården.

En stig leder från mangårdsbyggnaden ned till en privat strand med en härlig udde ut i sjön. Här finns en egen brygga med plats för både bad och båt.

Trädgården har idag gott om stora lövträd och gamla tallar som ger husen ett skyddat läge mot både blåst och insyn. Totalt omfattar gården 4 ha mark och 5 ha eget vatten, vilket ger möjlighet till både eget fiske och djurhållning. Genom fastigheten är man även delägare i en samfällighets bad- och båtplats i det omgivande sommarstugeområdet.

Fejbols Gård ligger med närhet till landsväg 57 som går till närmaste tätort, Flen. Med snabb anslutning till Europaväg 4 tar du dig även till Stockholm på endast cirka 1,5 timme.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermanland

Adress: Fejbols gård

Antal rum: 10

Boarea: 325 kvm

Biarea: 197 kvm

Tomtarea: 9.427 ha

Pris/bud: 17 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Södermanland

Martin Sundström

Martin Sundström

Ansvarig mäklare

När Martin blev färdig agronom år 2000, valde han att direkt komplettera med en examen till fastighetsmäklare. Han summerar nu drygt 20 år med olika arbeten inom fastighetsförmedling, ekonomirådgivning och även finansiering av jord och skog. Resultatet är att Martin idag är en toppmäklare som är erfaren, lyhörd och kan driva komplexa processer. Han hanterar alla steg i en försäljning och ser till att både säljare och köpare blir nöjda.
Parallellt med arbetet som mäklare på Residence driver han även en större skogsgård med flera olika verksamheter. Då gården varit i släkten sedan 1700-talet är Martin väl förtrogen med ansvaret och känslan att förvalta något till nästa generation.

Martin bor idag med familjen utanför Linköping och har gården på det Småländska höglandet. Med fötterna både i den östgötska myllan och den småländska skogen är Östergötland och Småland Martins expertområden, men han åtar sig gärna uppdrag i de kringliggande landskapen. Martin har även kunskap om bostäder och fritidshus i skärgården. Varmt välkommen att höra av dig till en av våra duktiga mäklare med allt från värdering till rådgivning!

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Vita Bostadshuset.
Timrad gäststuga Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Sällskapsrum nb Salong Matsal Bostadsbild Sällskapsrummet ÖB Vardagsrum vita huset Bostadsbild Bostadsbild Äldre ladugård till vänster och häststall till höger Bostadsbild

Martin Sundström

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer