Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Idrottsplatsvägen 7
ALLA BILDER
Simrishamn Idrottsplatsvägen 7 Österlen 2282 kvm 7 000 000 KR

Privat läge med ljuvlig inhägnad trädgård. Låga driftskostnader, uthyrningsdelar och affärslokal.

Hammenhögs by ligger mitt emellan Simrishamn och Ystad, nära vackra stränder, pittoreska fiskelägen och gallerier. På hörnet mellan Idrottsplatsvägen och Fritidsvägen ligger denna magnifika tegelbyggnad med anor från sent 1800-tal.

Du anländer till en stor uppvuxen trädgårdstomt, inhägnad av en vacker stenmur, som skapar ett privat och ogenerat läge. Genast är intrycket av den prunkande trädgården och den ståtliga villan hänförande. Husets utformning skapar naturliga uteplatser i alla väderstreck, och överallt är tomtens växtlighet bedårande. I dag används fastigheten som en privatbostad med väl fördelade kvadratmeter, soldränkta sällskapsrum och charmfulla attribut från byggåren.

Tidigare har fastigheten använts som två separata privatbostäder samt en företagsdel med garage med golvvärme. Möjligheterna är oändliga. Här finns potential för företagare, en stor familj, uthyrning, ombyggnad eller för dig som önskar ett storslaget boende. I den omgivande trädgården finns dessutom växthus, damm och vackra förrådsbyggnader med vitputsad fasad.

Driftskostnaderna är jämförelsevis mycket låga för den stora ytan, med bergvärmeanläggningen som grund.

Hammenhög är en levande by året om och ses av många som Österlens knutpunkt. I byn finns barnomsorg, skola och äldreboende. ICA-butik och pizzeria, flera livsstilsbutiker och ett av Skånes bäst bevarade gästgiverier med anor från 1693, Hammenhögs Gästgivargård, med sin lunchservering och pub. En av byns stoltheter är Garageprojektet med sin konsertverksamhet samt Idrottsföreningens utomhusbad och paddelbanor. Bussförbindelser finns i alla fyra väderstreck.

Varmt välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Österlen

Adress: Idrottsplatsvägen 7

Antal rum: 10

Boarea: 486 kvm

Tomtarea: 2282 kvm

Pris/bud: 7 000 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Österlen

Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Bra jobbat att lösa komplexiteten!! Du gjorde det hela till en fest. Tror och hoppas vi ses snart igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas