Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Kraftstorg 8
ALLA BILDER
Lund Skåne Kraftstorg 8 563 kvm 45 000 000 KR

Townhouse med privat och skyddad trädgård

Extraordinärt townhouse på A-läge invid Domkyrkan i centrala Lund. Byggt vid förra sekelskiftet i fyra våningsplan som fullkomligt andas historia där interiören förgylls av ståtlig takstuckatur, flertalet kakelugnar, stora rum i fil och högresta fönster med dekorativ spröjs som släpper in rikligt med dagsljus.

Här finns möjlighet att både bo och bedriva verksamhet i en och samma byggnad, alternativt att skapa ett stort familjeboende utöver det vanliga. Denna unika fastighet har varit i samma ägo sedan 1995 och omhändertagits med stor omsorg. Huset är besiktigat med oklanderligt protokoll.

Huset är uppmätt till 566 kvadratmeter fördelat på fyra välplanerade våningar, inklusive en majestätisk vindsvåning som erbjuder ytterligare sällskapsytor utöver de stora salongerna på de nedre våningsplanen. Hiss är byggd som går till alla plan och i anslutning till samtliga sovrum finns fullt inredda badrum.

Fastigheten fulländas av en privat japansk trädgård, anlagd av den välkända landskapsarkitekten Per Friberg, samt garage. På den skyddade gården, med vackert prunkande växtlighet, finns plats för flera bilar och utemöbler för avkopplande stunder.

Hjärtligt välkommen till Kraftstorg 8 på toppläge i idylliska centrala Lund!

LÄS MER

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Skåne

Adress: Kraftstorg 8

Boarea: 563 kvm

Biarea: 18 kvm

Tomtarea: 680 kvm

Pris/bud: 45 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Planritningar

Skåne

Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Bra jobbat att lösa komplexiteten!! Du gjorde det hela till en fest. Tror och hoppas vi ses snart igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer