Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Visby Innerstad
ALLA BILDER
Gotland Visby Innerstad Visby - Gotland 364 kvm Pris på förfrågan

Idylliskt Visbyhem med sju enheter på privat innergård

Innanför Visby ringmur slingrar sig ett medeltida gatunät bland dramatiska höjdskillnader, fortfarande präglat av den tidens högkvalitativa byggnadsverk. Pittoreska gränder stöpta i värdefull kulturhistoria, smyckade med imponerande ruiner, viskar om en svunnen tid då Visby var en bestående Hansestad. Nu, en del av ett välbevarat världsarv. Mitt i stadens kärna, på en hörnfastighet mellan Drottens och St Lars ruiner gömmer sig denna vackra fastighet.

Detta underland i stil och elegans döljer sig på ett diskret och perfekt läge i Visbys innerstad. Fastigheten omfattar sju enheter som alla följer sin egen storslagna melodi i färg, mönster och form. Det största huset inrymmer öppna sällskapsytor med ett franskt kök och umgängesdel på nedre etage, tre sovrum på övre etage och ett badrum helt i marmor med förgyllda beslag. Den näst största bostaden ligger även den i två etage med en välbalanserad fördelning av sociala och privata ytor. Resterande enheter har separata ingångar, de flesta från innergården, med effektfullt inredda sovrum i varierande storlekar och tillhörande badrum. Viss inredning kan övertas efter överenskommelse , så det är bara att börja njuta av det bästa Visby kan erbjuda!

Mellan de charmiga gårdshusen ligger den privata innergården, harmoniskt avskild från omvärlden som en egen oas mitt i staden. Sammanfattningsvis ett perfekt boende för den stora familjen med flera generationer.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Visby - Gotland

Adress: Visby Innerstad

Antal rum: 13

Boarea: 265 kvm

Tomtarea: 364 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Visby - Gotland

Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Bra jobbat att lösa komplexiteten!! Du gjorde det hela till en fest. Tror och hoppas vi ses snart igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas