Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Baggekulla 104
ALLA BILDER
Ulricehamn Baggekulla 104 Västra Götaland 30.9565 ha 12 000 000 KR

Gård om 30 ha med lång strandlinje i sydväst

Lantgård om 30 ha med lång strandlinje mot sjön Lönern belägen endast 20 min norr om Ulricehamn. Mangårdsbyggnaden ligger högt placerad med vacker sjöutsikt och de egna betesmarkerna. Bostadsbyggnaderna används idag för veckouthyrning, inägorna betas av gårdens kor och hästar. Det finns totalt fyra bostadshus med en sammanlagd boyta på 440 kvm, varav mangårdsbyggnaden omfattar 190 kvm.

Privat uppfart till gårdsplan med utsmyckning av gedigna grindstolpar i sten. Trädgård med vårdträd och trädgårdsbuskar.
Vid strandkanten finns badplats med flytbrygga, vindskydd och grillplats.

I gårdssamlingens västra del finns två ekonomibyggnader. Den ena används till förråd samt lösdriftsstall för hästar. I anslutning till denna finns även en paddock. Den större ladan används i dagsläget som festlokal och lager men skulle relativt enkelt kunna ändras till ett fullödigt häststall. Solcellsanläggning installerad -19 med en beräknad kapacitet på 40 000 kWh.

Gården lämpar sig väl för lantligt boende med möjlighet till hästverksamhet eller småskalig djurhållning, alternativt fortsatt utveckling av turistverksamhet/konferensanläggning .

Varmt välkommen till Baggekulla gård!

LÄS MER
FAKTA

Område: Västra Götaland

Adress: Baggekulla 104

Boarea: 440 kvm

Tomtarea: 30.9565 ha

Pris/bud: 12 000 000 KR

Västra Götaland

Martin Haraldsson

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Martin Haraldsson har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2012, han är även utbildad jägmästare och efter tio år inom skogsindustrin och skogsförvaltning har han en gedigen erfarenhet av skogsfrågor. Han summerar nu tjugo år inom skogs- och fastighetsbranschen. Martin är idag en av de mest kompetenta mäklarna på jord- och skogsfastigheter i Sverige. Han kan hantera stora komplexa försäljningsprocesser som bland annat ansvarig mäklare för utförsäljningen av Stora Ensos och Gysinges bolagsskog på västkusten som genomfördes på miljardnivå. Därtill har han ett stort intresse att utföra ett förstklassigt arbete med att förmedla mindre och välbelägna gårdar i mellan och västra delen av Sverige. Martin är själv skogsägare och har bred erfarenhet av skog och lantbruk samt ett outtröttligt jaktintresse.

Martin bor idag med sin familj i den västsvenska pärlan Falkenberg.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer