Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Lejeby 156
ALLA BILDER
Laholm Lejeby 156 Västkusten 14.2 ha Pris på förfrågan

Ön - en oas i Halland

Kursgård i avskilt och lugnt läge 15 min utanför Laholm. Fastigheten som går under namnet Ön erbjuder 34 hotellrum med matsal och restaurangkök samt flertalet mötesrum i varierande storlek med en total boyta på 1980 m². Fastighetens storlek uppgår till 14 ha, bestående av betesmark och lummiga lövskogar som inramas av ån Lagan.

På Ön finns det goda förutsättningar att bedriva olika typer av verksamheter. Ett självklart alternativ är att fortsätta som konferensanläggning med förträffliga möjligheter att skapa helhetsupplevelser för en eller flera grupper samtidigt. Detta då de fyra konferensrummen ligger separerat ifrån varandra och därmed kan olika sällskap vara på plats parallellt men konferera enskilt. Dessutom med möjlighet till att utöka upplevelsen för gästerna med fiske, naturäventyr och eventuell glamping och bad.

Med hänsyn till det privata och mycket natursköna läget som fastigheten har, finns en stor potential att komplettera konferensverksamhet med en annan verksamhet så som exempelvis bröllop, privata festligheter eller publika festivaler. Alternativt att utöka boendet till en ren hotell/spaverksamhet eller utveckla platsen till en Ekoby med möjlighet till kursverksamhet.

Då det finns 34 hotellrum med möjlighet att addera ytterligare rum skulle fastigheten även kunna fungera som äldreboende eller annan typ av gruppboende. Merparten av byggnaderna har enbart ett plan och redan nu finns det gemensamhetsutrymmen i form av restaurangkök och matsal.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Västkusten

Adress: Lejeby 156

Boarea: 1980 kvm

Tomtarea: 14.2 ha

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Västkusten

Martin Haraldsson

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Martin Haraldsson har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2012, han är även utbildad jägmästare och efter tio år inom skogsindustrin och skogsförvaltning har han en gedigen erfarenhet av skogsfrågor. Han summerar nu tjugo år inom skogs- och fastighetsbranschen. Martin är idag en av de mest kompetenta mäklarna på jord- och skogsfastigheter i Sverige. Han kan hantera stora komplexa försäljningsprocesser som bland annat ansvarig mäklare för utförsäljningen av Stora Ensos och Gysinges bolagsskog på västkusten som genomfördes på miljardnivå. Därtill har han ett stort intresse att utföra ett förstklassigt arbete med att förmedla mindre och välbelägna gårdar i mellan och västra delen av Sverige. Martin är själv skogsägare och har bred erfarenhet av skog och lantbruk samt ett outtröttligt jaktintresse.

Martin bor idag med sin familj i den västsvenska pärlan Falkenberg.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer