Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Björkhaga Strandby
ALLA BILDER
Gotland Björkhaga Strandby Gotland 1.3 ha Pris på förfrågan

Högklassiga Björkhaga StrandbyGotlands västra kust

Tre mil söder om Visby strax nedanför pittoreska Kovik fiskeläge, varsamt omsluten i Björkhagalagunen, kan detta turistparadis förvärvas. Med en unik egenägd strand, en stilfull strandby och befintlig restaurang i ryggen finns goda förutsättningar att fortsätta bygga en dröm. 2015 påbörjades den genomtänkta utvecklingen av naturområdet till en modern, välordnad semesterort. Björkhaga Strandby är således redan idag ett attraktivt och populärt resmål, en stabil verksamhet med sällsynt utvecklingspotential till att bli en än mer lönsam resort. De unika förutsättningarna ger oändliga möjligheter.

LÄS MER
FAKTA

Område: Gotland

Adress: Björkhaga Strandby

Tomtarea: 1.3 ha

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT

Gotland

Thomas Swenson

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker

tidigare klient

Bilder

1 Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild 5 U Bostadsbild U

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer