Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Nybylundsvägen 22
ALLA BILDER
Norrtälje Nybylundsvägen 22 Norrtälje 39.2 ha 25 000 000 KR

Sekelskiftesvilla med södervänd sjötomt , skog och totalt drygt 33 hektar mark.

Vackert beläget hus med mycket potential , brygga, strand och båthus. Gedigen sekelskiftesvilla med sällskapsutrymmen som har storslagen utsikt mot vattnet och flertalet eldstäder samt många sovrum. Omfattande renoveringsbehov.


Skog

Det finns en skogsbruksplan upprättad över skogsinnehavet. Skogsbruksplanen har gjorts av skogsägarföreningen Mellanskog i januari 2020. Skogsarealen uppgår till 33,4 hektar produktiv skogsmark av den totala arealen om 39,2 hektar. Medelboniteten uppgår till 7,4 m³sk/ha och år

Fastighetens virkesförråd beräknas uppgå till 4500 m³sk efter justering för tillväxt och genomförda uttag. Under året har avdelningarna 1, 10 och 11 avverkats med ett uttag på 1393 m³fub. Dessförinnan upparbetades 920 m³fub spridda vindfällen efter stormen Alfrida -19. Även efter årets avverkning har området drabbats av stormskador. Mellanskog är kontaktade för att upparbeta även de senaste stormskadorna.

Se skogsbruksplan för ytterligare detaljerJakt

Jakten är fri för köparen på tillträdesdagen. Jaktbart vilt i området är framför allt vildsvin och rådjur samt sedvanligt småvilt. På fastigheten finns en inarbetad åtel för vildsvin.

Fiske

Fastigheten har andel i ett flertal samfällda fisken för området.

FAKTA

Område: Norrtälje

Adress: Nybylundsvägen 22

Antal rum: 10

Boarea: 315 kvm

Biarea: 35 kvm

Tomtarea: 39.2 ha

Pris/bud: 25 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Norrtälje

Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Bra jobbat att lösa komplexiteten!! Du gjorde det hela till en fest. Tror och hoppas vi ses snart igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer