Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Timrå Merlovägen 1A Medelpad 7.2 ha

Villa Merlo - Timrå

Omgiven av en vacker engelsk park och högt beläget med utsikt över dalgången ligger Villa Merlo, eller Merlo slott. Under åren 1883-1885 uppfördes residenset som sommarbostad åt direktör och grosshandlare Fredrik Bünsow. Han var en av de sk träpatronerna och familjen ägde flera sågverk och stora skogsegendomar runt om i bygden. Villan var bostad fram till 1950-talet, för att därefter fungera som representation, arkiv och kontor åt Svenska Cellulosa Aktiebolag (SCA). Förutom Villan ingår även ett mindre bostadshus, ekonomibyggnader och park, fruktträdgård, skog och betesmark på tillsammans ca 7 ha.

FAKTA

Område: Medelpad

Adress: Merlovägen 1A

Boarea: 1115 kvm

Biarea: 197 kvm

Tomtarea: 7.2 ha

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Martin Sundström

Martin Sundström

Ansvarig mäklare

När Martin blev färdig agronom år 2000, valde han att direkt komplettera med en examen till fastighetsmäklare. Han summerar nu drygt 20 år med olika arbeten inom fastighetsförmedling, ekonomirådgivning och även finansiering av jord och skog. Resultatet är att Martin idag är en toppmäklare som är erfaren, lyhörd och kan driva komplexa processer. Han hanterar alla steg i en försäljning och ser till att både säljare och köpare blir nöjda.
Parallellt med arbetet som mäklare på Residence driver han även en större skogsgård med flera olika verksamheter. Då gården varit i släkten sedan 1700-talet är Martin väl förtrogen med ansvaret och känslan att förvalta något till nästa generation.

Martin bor idag med familjen utanför Linköping och har gården på det Småländska höglandet. Med fötterna både i den östgötska myllan och den småländska skogen är Östergötland och Småland Martins expertområden, men han åtar sig gärna uppdrag i de kringliggande landskapen. Martin har även kunskap om bostäder och fritidshus i skärgården. Varmt välkommen att höra av dig till en av våra duktiga mäklare med allt från värdering till rådgivning!

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Martin Sundström

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer