Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Sandbyvägen 6
ALLA BILDER
Simrishamn Sandbyvägen 6 Borrby 991 kvm 3 500 000 KR

Möjligheternas hus med egen privat boulebana centralt Borrby by.

Blomstrande Borrby med cykelavstånd till Borrby Strand, pittoreska antikvariat, restauranger, biograf, ateljéer och en av Österlens bästa livsmedelsbutiker med lokala råvaror.

Huset som uppfördes på 1800-talets andra hälft, rymmer så många olika rum och upplevelser med en trädgård helt utan insyn och inrett som ett rum i rummen.
Idag finns två entréer, den första leder till ägarinnans färgglada ateljé med tavlor, textilier. Ett bedårande vardagsrum inramar och det exotiska badrummet lockar till långa besök. Ett idealiskt läge för all sorts affärsverksamhet/butik/showroom/övrigt där den naturliga tillströmningen till Ica butiken lockar året runt.

Privata delen av huset har en egen avskild entré, med första våningens sällskapsutrymmen i vinkel med mysig vardagsrumsdel/matsalsdel för många gäster invid köket och utgången till trädgården. På nedre plan finns också ett badrum som känns mer som ett vilorum och en "walk in closet" /tvättstuga "to die for".
Övre plan har ytterligare en wc med fönster, tv-rum/extra vardagsrum samt rejäla sovrum.

Säljaren har installerat solceller 2019 och fiber 2021.
Garage finns, samt möjlighet att parkera flertalet bilar på baksidan.
Delar av inredning/möblemang kan efter överenskommelse ingå.
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

LÄS MER
FAKTA

Område: Borrby

Adress: Sandbyvägen 6

Antal rum: 6

Boarea: 195 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 991 kvm

Pris/bud: 3 500 000 KR

Borrby

Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Bra jobbat att lösa komplexiteten!! Du gjorde det hela till en fest. Tror och hoppas vi ses snart igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Privata entré Entré till affärsdelen/atelje
Atelje/utställning Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Showroom Bostadsbild Bostadsbild wc/ateljedelen Kök Kök Bostadsbild Bostadsbild Badrum nedre plan Bostadsbild Dressing room/tvättstuga Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Sovrum Sovrum wc övre plan TV-rum övre plan Sällskapsdel övre plan Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer