Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Lyckåsvägen 9
ALLA BILDER
Härryda Lyckåsvägen 9 Hindås 17310 kvm

Storslagen villa på strandtomt i väster

I slutet av Lyckåsvägen anländer du till denna storslagna villa vid vattnet på strandtomt om 17 310 kvm. En öppen parkmiljö flankerad av en vacker stenmur leder dig fram till villan där en stensatt uppfart avslutas med en rundel, allt så unikt och vackert! Hela fastigheten här omringas av en anlagd parkmiljö eller vatten och husens yttre går i harmoni med den omhändertagna parken som sluttar ned mot Västra Nedsjön. Med tomtens höjdskillnader skapas de optimala förutsättningarna att kunna nyttja dagens samtliga soltimmar och röra dig ogenerat på tomten. Husets ca 670 kvadratmeter är väl fördelade på tre våningsplan. I mitten möter du ett stort sällskapsplan med öppna ytor i olika nivåer och panoramafönster ut mot vattnet och naturen som verkligen suddar ut gränsen mellan inne och ute. Övre plan erbjuder tre sovrum samt en master suite med walk-in closet och eget badrum. Souterrängplan är inrett med gym och relaxavdelning med bastu, dusch och wc samt ytterligare en sovrumsdel. Här finns utgång till bryggan och sandstranden och i andra delen utgång mot poolen och tennisbanan.

Poolen omgärdas av generös stenbelagd uteplats, här finns även ett poolhus. I anslutning ligger även villans tennisbana. Fortsätter du ned mot vattnet finner du en sjöbod och privat brygga med intilliggande sandstrand. Här är baden som allra bäst både morgon och kväll med utsikt över sjön. Två separata gästhus om 125 resp 30 kvm ramar in uppfarten tillsammans med ett garage med stort förråd samt ytterligare ett stort garage för 2,5 bilar med en lägenhet i samma byggnad om cirka 40 kvadratmeter. Sammantaget ett boende med allt för den stora familjen med genomgående hög kvalitet och privat läge, endast en halvtimme från både Göteborg och Borås. Smidig anslutning till landsväg 40 och pendeltåg som stannar fem minuter från huset. Välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Hindås

Adress: Lyckåsvägen 9

Boarea: 670 kvm

Tomtarea: 17310 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT

Hindås

Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer