Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Trelleborg Mossrosvägen 20 Beddingestrand 1940 kvm

Vid Beddingestrands drömlika havskant

Tänk er att, med morgonrocken svept över axlarna, ta steget ut på den härliga tomten, låta ljudet av havet få blandas med en ljummen vind som sveper in från söder och lyfta blicken för att se ut över Östersjön. Du kliver ut genom grinden och vandrar några tiotal meter för att möta Beddingestrands vackra sandstrand. En liten bit bort till vänster ser ni bryggan. Välkommen till något som kan liknas vid ett paradis. Ett sagolikt läge där omgivning och tomt såväl som stuga blir den perfekta oasen för att låta vardagsstressen lämna kroppen och ge plats åt rofylldheten. Interiört är stugans charm slående där allrummet förgylls av en gjutjärnskamin som värmer både kropp och själ när solen har gått ned.

Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A året runt vilket gör det möjligt med vistelse även vintertid. Vi finner en välplanerad bostad som sedan 1970-talet är tillbyggd med två sovrum. I övrigt finns kök, badrum med dusch och tvättmaskin samt ett ljust och inbjudande allrum. Runt stugan finns plats att ställa fram både utemöbler och grill i den harmoniska naturen som omger, och solen skiner in genom trädkronorna hela dagen. Tomten om 1 940 kvm är enligt ett preliminärt besked avstyckningsbar.

Beddingestrand är en av de mest populär platserna utmed vår södra kustlinje. Här har du direkt access till badliv och fritidsaktiviteter så som tennis och golf. Det otroliga lugnet som råder till trots är stad och service inte långt bort. Välkommen till havet, sydkusten och ljuset!

LÄS MER
FAKTA

Område: Beddingestrand

Adress: Mossrosvägen 20

Antal rum: 3

Boarea: 58 kvm

Tomtarea: 1940 kvm

Jörgen Göransson

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer