Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Bäringe hemman 1B
ALLA BILDER
Eslöv Bäringe hemman 1B Skåne Bäringe 3.6821 ha Pris på förfrågan

Unik hästgård i naturskönt kulturlandskap

Storslagen hästgård mitt i Skånes levande kulturlandskap av gårdar, jordbruksmark och lummiga skogspartier. Generös vitputsad mangårdsbyggnad uppförd 1898 som bjuder på flertalet detaljer som minner om husets långa historia. Kakelugn, härliga sällskapsytor, stort lantkök, vinterträdgård, smakfulla detaljer samt ett rikligt ljusinsläpp är tongivande.

Mangårdsbyggnaden ansluter till en grönskande trädgård med stenlagd uteplats, pergola, orangeri, SPA-bad och dekorativ fontän. Den generösa gräsytan är omgiven av uppvuxna träd och här finns växter som förser dig med väldoft och skönhet från tidig vår till sen höst.

Den nykrattade gårdsplanen omsluts av stall i toppklass, restaurerat generöst korsvirkeshus, gästhus och maskinhall. Här skapas en harmonisk helhet där doften av hö och läder fyller alla sinnen. Blickar du sen till höger ligger där ett cirka 2 400 kvm stort ridhus, en spektakulär stilstudie i dansk design med välvda takbjälkar, generösa fönsterytor, automatiskt bevattningssystem och fibersand. Grönskande betesmark, slingrande ridvägar och en välskött paddock gör egendomen komplett.

En gård som erbjuder avskildhet i lantliga omgivningar men ändå nära bra service, skolor och goda kommunikationer. Det är även cirka 45 minuter till Kastrups flygplats. Från gården är det enkelt att ta sig till såväl Köpenhamn och Helsingborg som Falsterbo och Bjärehalvön. E22:an, som löper från Malmö till Norrköping, passerar cirka 25 minuter söder om gården och cirka 20 minuter västerut ligger E6/E20. Ett unikt läge för den som vill ta sin häst ut till tävlingsarenorna i Europa såväl som inom landets gränser.

Hjärtligt välkomna till exceptionella Bäringe hemman 1B!

LÄS MER
FAKTA

Område: Skåne Bäringe

Adress: Bäringe hemman 1B

Antal rum: 10

Boarea: 326 kvm

Tomtarea: 3.6821 ha

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Skåne Bäringe

Ett sagolikt vackert landskap breder ut sig i området kring Bäringe, Trolleholm och Billinge. Ett böljande vackert landskap tillsammans med fantastiska ridvägar i närområdet. Bättre blir det inte!

Välkommen att kontakta oss

Martin Haraldsson
Ansvarig mäklare

Martin Haraldsson

Martin Haraldsson har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2012, han är även utbildad jägmästare och efter tio år inom skogsindustrin och skogsförvaltning har han en gedigen erfarenhet av skogsfrågor. Han summerar nu tjugo år inom skogs- och fastighetsbranschen. Martin är idag en av de mest kompetenta mäklarna på jord- och skogsfastigheter i Sverige. Han kan hantera stora komplexa försäljningsprocesser som ...

Kontakta mig
Jonas Martinsson
Reg. Fastighetsmäklare

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket ...

Kontakta mig

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas