Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Kungsholmen 88 kvm

Vindsvåning med södervänd terrass & öppen spis

Om du söker en unik och välplanerad bostad på Nedre Kungsholmen som erbjuder maximal komfort och skräddarsydda lösningar är du varmt välkommen till Hantverkargatan 7. Den typiska vindsvåningskaraktären förgyller hemmet med såväl snedtak och takfönster som synliga takbjälkar och murstock. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge och med plats för långbord dukas här enkelt upp till trivsamma middagar. Sällskapsytorna värms dessutom upp av en fungerande öppen spis där du gärna spenderar mörka vinterkvällar.

Från vardagsrummet kliver du ut på lägenhetens ljuvliga terrass i söderläge. Här är utsikten oslagbar med slående vyer mot Riddarfjärden, Stadshuset och Gamla stan. Är solen framme skiner den på terrassen så gott som hela dagen och skyddat bland taken råder här ett fullständigt lugn. Bostaden har gjorts om från fyra till tre rum och kök och i stället kompletterats med en extra gästtoalett vid entrén. Två sovrum med lättmöblerade ytor och ett stort helkaklat badrum med såväl badkar som tvättmaskin fullbordar lägenheten.

Brf Munklägret 11 är en solid äkta förening som äger sin egen mark. Trapphusets hiss når våning fem och på våning sex bor du på ett tyst och ostört läge nära allt. Kungsholmens lockande hamnpromenad längs Norr Mälarstrand ligger runt hörnet där du även finner populära Trattorian och Orangeriet. Runt Hantverkaregatan finns ett stort urval av välbesökta restauranger och caféer, och vid Fridhemsplan har du ett stort utbud av mataffärer och service. Även Rålambshovsparken ligger endast ett stenkast bort.

Hjärtligt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Boarea: 88 kvm

Biarea: 16 kvm

Våningsplan: 6

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare
Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Bra jobbat att lösa komplexiteten!! Du gjorde det hela till en fest. Tror och hoppas vi ses snart igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas