Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Brokvarn
ALLA BILDER
Nykvarn Brokvarn Sörmland 1.4178 ha 12 000 000 KR

Representativa Brokvarn på stor parktomt

En prunkande allé leder upp till Brokvarns magnifika huvudbyggnad anno 1909. Här erbjuds ett ståndsmässigt boende i mycket bra skick med väl utförda renoveringar som inte försummat husets ursprungliga charm. Stora salonger i fil med kassettak, kakelugn, takrosetter och fiskbensparkett – allt som hör till ett sekelskifteshus återfinns här.

Den stora tomten om 14 000 kvm har fulländats med en påkostad swimmingpoolanläggning. En stor stenbelagd uteplats med pool, poolhus med kök, förrådshus samt utomhusspa förgyller sommardagarna på Brokvarn. Fastigheten huserar även ett charmigt gästhus, carport, garage samt ekonomibyggnad med god potential.

Stora öppna gräsytor och många vackra träd skapar en underbar boendemiljö i utkanten av Nykvarn. En kort tur in till centrala Nykvarn med vardaglig service, skolor och järnvägsstation med pendeltåg till Stockholm på endast 30 minuter. Fastigheten är belägen ca 5 mil sydväst om Stockholm.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. OBS! Endast privata visningar. Vänligen maila eller ring för bokning av visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Adress: Brokvarn

Antal rum: 8

Boarea: 350 kvm

Tomtarea: 1.4178 ha

Pris/bud: 12 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Sörmland

Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer