Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nynäshamn Lisö 10420 kvm

Skärgårdsdröm med extra allt och makalös utsikt i gated community på Lisö.

Underbar skärgårdsfastighet med makalös utsikt på stor insynsskyddad tomt och med eget vatten i bästa miljö på Lisölandets östra sida. Stora huset i mycket bra skick med fyra rum har rymligt ljust vardagsrum och kök i öppen planlösning med högt i tak och kamin. Härlig utgång från vardagsrum till stort inglasat uterum. Det finns även ett gästhus med eget kök och stor altan samt utedusch. Mindre gästhus med altan bakom stora huset med intilliggande modern wc. Vackert båthus med båtlyft och ovanliggande sovloft. Intilliggande relax med mysig och modern bastu. Härliga brygganläggningar med söderläge och klippor som erbjuder sköna bad. Det finns även ett nybyggt och rymligt garage vid infarten till fastigheten. Här erbjuds ett fantastiskt skärgårdsboende utöver det vanliga med plats för den stora familjen och övernattningsgäster med minst 12 sovplatser endast 50 min söder om Stockholm. Fastigheten ingår i en gated community. Endast privata visningar. Vänligen ring/maila för bokning av visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lisö

Antal rum: 6

Boarea: 126 kvm

Tomtarea: 10420 kvm

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare
Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas