Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Boxholm Flemminge Herrgård 1 Östergötland 0.8703 ha

Flemminge Herrgård

Via en ståtlig allé av massiva trädkronor, anländer ni vid Flemminge Herrgårds representativa välkomstrundel. Den centralt placerade, magnifika huvudbyggnaden tornar upp sig och inramas elegant av två ljusa bostadsflyglar. Dubbla entrétrappor leder in till en praktfull hall med brutet pärlspontstak, bröstpanel och spegeldörrar. Hela hemmet andas historia med charmiga detaljer, vackra kakelugnar, sällskapsrum med kassettak i trä och stuckaturer. Med respekt för herrgårdens anrika rötter har byggnaderna varsamt renoverats och mangårdsbyggnadens interiör är i genomgående hög kvalitet. De stora rummen i fil erbjuder spatiösa sällskapsytor och sovrummen är privat förlagda på övervåningen.

De två flygelbyggnaderna, som sammanlagt innehåller sex lägenheter för uthyrning, ger ägaren hyresintäkter om cirka 450 000 kr/år och bidrar därmed till låga boendekostnader. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A och har bergvärme.

Rogivande omgivningar gör parken till en sagolik plats med gräsytor, stensättningar samt flertalet uteplatser. Generös terrass med nedsänkt badtunna ut mot Svartåns fridfulla vatten. Där finns tillgång till egen brygga och möjlighet till kräftfiske.

Varmt välkommen till denna imponerande sekelskiftesherrgård!

LÄS MER
FAKTA

Område: Östergötland

Adress: Flemminge Herrgård 1

Antal rum: 9

Boarea: 395 kvm

Biarea: 150 kvm

Tomtarea: 0.8703 ha

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Thomas Swenson

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer