Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Båstad Lotsgatan 9A Torekov 753 kvm

Attraktivt läge med sagolik utsikt från takterrassen över Hallands väderö.

Utmed kustband i genuina Torekov möter havets salta vågor stränderna. Hallands väderö reser sig majestätiskt upp ur Kattegatts vatten och solens ljus får havet att bli både magiskt och vackert. Vi vandrar Lotsgatan upp och snart kommer vi fram till Lotsgatan 9A. Det är ett inbjudande läge och vi möter en modern och tilltalande villa. Dubbelgaraget, biluppfarten och den anlagda trädgården på framsidan bjuder in. Vi öppnar upp porten till innergården och möter en insynsskyddad trädgård med härlig uteplats, ett otroligt fint uterum samt uppgång till en takterrass ovan dubbelgaraget.
Uterummet är generöst och mycket snyggt. Skjutpartierna som vetter mot gräsmattan gör att man här skapar en exteriör sällskapsyta under den varma sommarkvällen med plats för både mingel och lek. Tar vi trappan upp till takterrassen kan vi njuta av en otrolig utsikt över Torekov, hav och nejd. Sagolikt är ett ord som känns naturligt.
När vi tar oss vidare in i bostaden möter vi en modern bostad med vedkamin, fräscht och funktionellt kök samt trivsamma och tilltalande sällskapsrum. Vardagsrum med burspråk och matrum med utgång till trädgården. Sovrummen är välplanerade och tilltalande. Fräsch källarvåning med allrum, flertalet sovrum, modernt badrum samt vinkällare. Kort sammanfattat en bostad att älska.
Fastigheten har ett mycket bra läge nära havet, villan är modern och utsikten från takterrassen är fantastisk. Boendet på Torekov känns plötsligen naturligt, varmt och inbjudande. Golf, tennisbanor eller kitesurfing - oavsett vad har vi här en bostad som ger dig tid att uppleva Torekov. Välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Torekov

Adress: Lotsgatan 9A

Antal rum: 10

Boarea: 116 kvm

Biarea: 100 kvm

Tomtarea: 753 kvm

Jörgen Göransson

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer